Mojang Axes Minecraft Super Duper Grafica actualizată

Mojang, producători de Minecraft, a postat un scurt actualizare blog astăzi anunțând că au anulat Minecraft Pachet de actualizare Super Duper Graphics.

Echipa dev a spus că actualizarea s-a dovedit a fi mult mai impozabilă decât oricine a anticipat inițial. Problema vine de la modul în care sfârșește să lucreze la diferitele sisteme pe care Minecraft există, Mojang afirmând că nu a fost performant așa cum era de așteptat „pe toate platformele”.

Mojang a spus că încearcă întotdeauna să profite la maximum de diversele machete de arhitectură de sistem Minecraft este bazat pe – deci, în esență, nici o grafică Super Duper nu este dezavantajul de a putea juca Minecraft pe aproape orice, inclusiv prăjitoarele.

Pachetul Super Duper Graphics a fost anunțat înapoi la E3 2017 și a fost ceva ce mulți fani așteptau cu interes. Cu toate acestea, nu se rezolvă, după toate, nu va fi la fel de surpriză. Afară le spune fanilor actualizările aveau să apară când erau gata, Mojang a furnizat foarte puține actualizări din 2017 – în ciuda întrebarea persistentă asupra Reddit.

Acesta a fost menit să fie o revizuire grafică completă a jocului, îmbunătățind graficele sale cu aspect de bază pentru a oferi ceva cu totul mai strălucitor și mai atrăgător, fără a pierde Minecraft simt.

Cu toate acestea, totul nu se pierde pentru cei care doresc cu disperare să joace un aspect mai bun Minecraft. Mojang a spus că compania explorează în mod activ alternative pentru furnizarea de îmbunătățiri grafice, astfel încât „puteți experimenta Minecraft cu un aspect nou. „

Dacă Minecraft are nevoie de un aspect nou, este practic o versiune modernă a vechiului zical despre frumusețe fiind în ochiul privitorului. Preferințele unora sfidează tendința pieței de o grafică realistă, superba și se potrivesc perfect cu aspectul existent, deși alții nu o pot suporta.

Deși stilul nu s-a schimbat de atunci Minecraft Classic lansat acum 10 ani, Mojang a încărcat jocul cu o mulțime de actualizări cărnoase, inclusiv cele mai multe Actualizare recentă a satului și a pilulelordeci restul jocului nu se schimbă cel puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *