Monster Hunter World: Iceborne Capcom promite un suport post-lansare extrem de bogat

 Monster Hunter World Iceborne: Two New Arons Trailers

Intervenind la un eveniment de jocuri video organizat la Hong Kong pentru a discuta Monster Hunter World, producătorul Sakamoto Ryusan și directorul executiv Kaname Fujioka au explicat ce strategii intenționează să urmărească susțin activ expansiunea Iceborne.

Întrebați de subiectul spectatorilor târgului, cei doi directori ai Capcom au reiterat că „nu va exista un conținut nou„ major ”după Iceborne, acest tip de actualizări pentru Monster Hunter World

Conform celor ilustrate de Ryusan și Fujioka (cu declarații raportate și traduse de colegii de la PCGamesN), totuși, „tratamentul pe care îl vom rezerva pentru Iceborne va fi același în ceea ce privește principala aventură, prin urmare, vom continua să o actualizăm prin numeroase DLC-uri care vor fi gratuite și deosebit de bogate în conținut. Evident, vor exista și noi monștri în aceste actualizări gratuite.

Se pare, așadar, că liderii de la Capcom sunt dispuși să sprijine mult timp ceea ce, pentru toate intențiile și scopurile, reprezintă cel mai important joc video (sau cel puțin unul cu cel mai mare succes comercial lansat de gigantul japonez în ultimii ani. În orice caz, Monster Hunter World Iceborne va fi lansat pe PS4 și Xbox One pe 6 septembrie: versiunea pentru PC, pe de altă parte, va sosi în ianuarie 2020, așa cum a anunțat recent chiar însuși dezvoltatorii MHW.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *