Monster Hunter World: Iceborne – data lansării PC-ului, sub-specii noi, Glavenus

La E3 2019, niște mai multe din Monster Hunter World: Iceborne ni s-au dezvăluit sub formă de mai multe fluxuri live, inclusiv prima noastră privire la Tigrex, o nouă versiune a Legianei și un teas la un alt monstru care se întoarce – Glavenus

Lumea noastră de vânători de monștri: ghidul de pe gheață va trece peste tot ceea ce știm până acum despre extinderea către Monster Hunter: World, inclusiv data de lansare recent restrânsă și detalii despre monștrii pe care îi vei ucide.

[19659025] Monster Hunter World: Iceborne PC data de lansare

Capcom a anunțat pe 10 decembrie 2018, marea expansiune către Monster Hunter: World, care se numește „Iceborne”. Am aflat recent că versiunea pentru PC apare „ianuarie 2020” . Acest lucru ar urma la aproximativ cinci luni de la lansarea de către consolă a expansiunii, în special la 6 septembrie 2019.

Precomandarea expansiunii vă va oferi armura stratificată Yukumo. Achiziționarea setului Digital Deluxe vă va oferi următoarele bunătăți:

 • Armură argintată cu straturi de cavaler
 • Trei gesturi
 • Două seturi de autocolante
 • Vopsea pentru o față
 • O coafură
 • Un decor pentru personalizarea camerei

Regiune nouă – Hoarfrost Reach

Această pădure înghețată este închisă la început în locuri, dar în cele din urmă se va deschide pe măsură ce ucideți monștri în noua regiune a Hoarfrost Reach. Ca loc loc înghețat, frigul va avea un efect dăunător asupra rezistenței dvs., dar puteți combate acest lucru folosind ardei iute pentru a face băuturi calde sau noile izvoare calde populate de maimuțe. Acest lucru este similar cu modul în care funcționează ciupercile frisoase.

În ceea ce privește cealaltă viață din regiune, există Popos – creaturi ciudate, asemănătoare cu mamuturi, care sunt pradă monștrilor mai mari, păsări noi numite Păsări de Piatră și chiar micile gândaci Rime care întoarce bulele de zăpadă care conțin Crystalbursts pentru slinger. În sfârșit, există Wingdrakes cunoscute sub numele de „Cortos” care pot fi folosite pentru a călători prin regiune.

 Noua bază de hub pentru vânători este Seliana.

New Hub – Seliana

Cu o nouă expansiune vine o nouă bază de origine – Seliana. Are toate facilitățile pe care te poți aștepta de la o bază, inclusiv un set nou de cantine Palicoes, care prepară niște cărnuri abundente, feluri de fondue, bulion sărat și alte morcovuri cu aspect delicios. Nu o să mint – am foarte foame să scriu asta. Puteți accesa și Safari Expedition din interiorul hub-ului, mai degrabă decât să mergeți în cameră sau să vizitați Baza de cercetare. Există, de asemenea, un mod foto, astfel încât să puteți face fotografii cu dvs. sau satul în sine, sau chiar monștri în timp ce vindeți.

New Gathering Hub

Se pare, de asemenea, că noul hub de adunare din Seliana este o cadă cu hidromasaj uriașă, unde vânătorii și Palico se pot relaxa înainte de a porni într-o misiune de a ucide următorul monstru mare. Vedem chiar și vânători care își alungă adorabilii prieteni felini deasupra apei ca un părinte care își introduce copilul la înot pentru prima dată. Este foarte drăguț.

 Palico este dotat cu ceea ce arată ca un snowboard pe spate.

Vorbind despre drăguț, puteți, de asemenea, să meargă echipament nou pentru Palico-ul dvs. la Smithy, care funcționează în exact la fel și vă va păstra progresul pe materiale. Aceasta include o ținută destul de minunată pentru snowboarding pentru Palico, completată cu un snowboard! Desigur, puteți face lucruri noi pentru dvs., dar de ce ați dori când Palico-ul dvs. ar putea arăta acest rad?

 Mini-jocul cu aburi în Monster Hunter World Iceborne.

Instalația cu aburi [19659024] Noul hub vine cu o nouă facilitate numită Steamworks. Aici puteți participa la un mini-joc în care vă puneți combustibil pentru a le folosi motorul. Trebuie să apăsați butoanele de pe instalație și dacă veți reuși să corectați o secvență, veți obține elemente mai bune din aceasta. Puteți face acest lucru până când gabaritul din partea de sus atinge capacitatea maximă. ceea ce declanșează o decenă în care Palico supraîncărcă motorul cu combustibil. Articole care pot fi obținute de aici includ poțiuni, ouă, sfere de blindaj și bombe de baril, printre multe altele.

Monștri noi

Desigur, ce ar fi un joc Monster Hunter fără monștri? Patru au fost dezvăluite oficial până acum, dar detaliile au fost observate între diferitele creaturi. Vom trece peste tot ceea ce știm până acum.

Banbaro

Banbaro este un cerb asemănător cu Brute Wyvern, care își folosește coarnele gigantice pentru a ridica lucrurile pe măsură ce se încarcă. Acest lucru înseamnă că, deși s-ar putea să nu vă obțină o rază de încărcare destul de agilă, bolovanii și trunchiurile de copaci pe care le poate ridica vă vor fi aruncați. Este un erbivor bipedal care, de asemenea, se va scălda în soare și va bea din izvoarele fierbinți, ceea ce indică faptul că acest monstru nu va ataca până nu îl atacăți. De asemenea, este urmărit de următorul monstru.

Beotodus

Un „pește” carnivor care se scufundă în zăpadă pentru a vă ambuscada. Acest lucru nu arată atât de diferit în comparație cu Jyuratodus sau Lavasioth în modul în care se mișcă, dar de data aceasta are un corn mare. De asemenea, va merge după orice Popo sau chiar Banbaro dacă traseele lor ar trebui să se străbată. Puteți utiliza, de asemenea, ceea ce arata Screamer Pods pentru a-l arunca din zăpadă în timp ce se îngroapă.

Nargacuga

Un monstru care se întoarce, Nargacuga este o zburatoare zburătoare care este o încrucișare între un liliac uriaș și o panteră. Acesta a fost singurul monstru care nu a fost văzut în noua regiune, în schimb a crescut în Pădurea Antică. Îi place, de asemenea, să lupte cu Rathalos și este extrem de agresiv. Încarnările anterioare ale Nargacugei au fost vulnerabile la sunete puternice și bruște, așa că va fi interesant de văzut cum se traduce acest lucru în Monster Hunter: World.

 Velkhana în Monster Hunter World Iceborne

Velkhana

Noua semnătură Elder Dragon – Velkhana – este un dragon care respiră gheață, din care nu am văzut o cantitate masivă. Cu toate acestea, singurul lucru pe care îl știm este că îi place să vâneze Legiana – vânturile cu respirație de gheață găsite în Coral Highlands. Mai multe informații vor veni în curând despre asta, inclusiv dacă Nergigante dorește să-și dea drumul sau nu.

 Tigrex-ul favorit al fanilor se întoarce în Monster Hunter World.

Tigrex

Un favorit al fanilor care a fost primul înțeles de urletul său, Tigrex se întoarce la Monster Hunter: World. Este un wyvern zburător care a fost văzut anterior în zonele cu zăpadă în jocurile Monster Hunter, așa că apariția sa în Hoarfrost Reach nu este ieșită din comun. Cu toate acestea, la fel ca și alți favoriți ai fanilor, inclusiv Deviljho, se așteaptă ca această versiune actualizată a Tigrex să obțină noi trucuri pe mânecă. Va alege chiar lupte în mai multe regiuni pe care le locuiește, de la Odogaron, la noile monștri din Hoarfrost Reach.

Glavenus

Spre sfârșitul remorcii, am obținut acest segment , urmată de incendiu alunecând pe ecran și de un urlet. Este o confirmare a faptului că Glavenus se întoarce la Monster Hunter: World și această șopârlă are o coadă de lână care este aprinsă. Un conflict între Glavenus și Deviljho ar fi fost o ciocnire de titani, dar oferirea lui Diablos de un suplex cu dinții este încă o priveliște.

Brachydios

Un alt trailer ne-a dat încă o idee. De data aceasta, vedem un Uragaan care arată ceva mai rău pentru uzură și sport cu ceva lichid verde pe față. Acest lichid apoi explodează, ceea ce veteranii seriei pot descoperi că aceasta înseamnă întoarcerea lui Brachydios. Acest capitol are cioturi verzi pentru mâini și o bombă verde masivă pe cupola sa, dar bucățile verzi sunt extrem de volatile – potrivindu-se perfect cu temperamentul său violent.

 O variantă de pe Legiana care folosește mult mai multe atacuri de gheață.

Sub-specie

Vânătorul de monștri: Lumea nu a fost străină să ne ofere sub-specii de monștri existenți. Rathian, Rathalos și Diablos au avut variații dramatic diferite ale celor trei, care erau esențial versiuni actualizate ale acestora. Chiar și Lavasioth și Beotodus ar putea fi considerate variații ale lui Jyuratodus în multe feluri.

În Monster Hunter World: Iceborne, vom vedea o întreagă serie de sub-specii noi, care nu au mai fost văzute niciodată înainte de monștri, care sunt deja în joc, și chiar una care este o variantă a lui Glavenus.

Shrieking Legiana

Această sub-specie se bazează pe Legiana standard, capabilă să folosească mai multe atacuri pe bază de gheață pentru a vă îngheța la fața locului. Toate au efecte extinse din atacurile sale fizice pe care le-ar putea folosi originalul, dar au și o comportare ceva mai agresivă. Narațiunea pare să se bazeze și în jurul migrației lor, astfel încât originea „Legănării strigătoare” poate fi dezvăluită în complot.

Fulgur Anjanath

Cum faceți T-Rex monstru care este Anjanath și mai mult o durere de ucis? Ei bine, dacă îi dai suficient suc pentru a porni un monstru, vei primi Fulgur Anjanath. Pare chiar mai rapid decât vărul său care trage de foc și poate emite scântei din aproape fiecare parte a corpului său. De asemenea, adoptă un pic mai mult un model de „tigru” pe fața sa, care este o trăsătură comună a mitologiei japoneze care înconjoară zeul shinto „Raiju”. Pare rău. ” width=”1212″ height=”682″/>

Ebony Odogaron

De parcă a face Anjanath un tip electric nu ar fi destul de rău, ce zici de un Odogaron mai sălbatic care are niște scântei întunecate din gură? În timp ce Odogaron a fost greu de rezolvat datorită atacurilor sale care au provocat efectul de sângerare, Odonyaron Ebony urmărește atacurile cu mai multă ferocitate și o mușcătură mult mai dureroasă. Noua variantă va avea acces la atacurile Dragonului, dar va mânca și mult mai multe – ceva pe care Odogaron-ul original l-a făcut rar.

Acidic Glavenus

La San Diego Comic Con, am aflat un pic mai multe despre versiunea acidă a Glavenus. Ideea din spatele acesteia este că, în loc de o coadă lână, care se încălzește mai mult pe măsură ce atacă, coada este în schimb acoperită cu barbă otrăvitoare, care este sfărâmată pe măsură ce coada este ascuțită, dar crește în timp. Acest lucru înseamnă că există o fereastră mai scurtă de oportunitate atunci când Glavenus nu lovește la fel de tare.

Pukei-Pukei, Paolumu și Tobi-Kadachi

Îi împărțim pe cei trei împreună, deoarece s-a revelat că au propriile sub-specii de la sfârșitul panoului Comic Con din San Diego. Încă de acum, Capcom nu a lansat nicio informație suplimentară despre ce ar folosi aceste trei noi variante. Pukei-Pukei avea inițial otravă, Tobi-Kadachi a avut fulgere, iar Paolumu a folosit atacuri neutre, bazate pe vânt.

Master Hunter Rank

O nouă campanie va veni împreună cu jocul care are loc după povestea lui Monster Hunter: Lumea. Prin urmare, este sigur să presupunem că expansiunea va fi deblocată numai atunci când atingeți Clasamentul Hunter 16 ceea ce implică înfrângerea șefului final al jocului.

Odată cu noua expansiune va veni un nou Hunter Rank – Master. Se spune că acționează mult așa cum a făcut G-Rank-ul în titlurile anterioare Monster Hunter și este implicat faptul că, deoarece noua campanie are câteva monștri noi în regiunile mai vechi, se pare că Rank Rank nu se limitează doar la noua lume

Modul dificultăți cu doi jucători

Există acum opțiunea de a juca modul cu doi jucători și de a avea o provocare echilibrată pentru cei doi jucători, mai degrabă decât să crească la dificultatea similară modului cu patru jucători. Dificultatea este, de asemenea, adaptată la numărul adecvat de jucători, în funcție de câți jucători sunt într-un joc, mai degrabă decât să stea la multiplayer când altcineva vi se alătură, chiar dacă aceștia pleacă la scurt timp după aceea.

 Hunter folosește ambreiajul Glică să aplece pe Banbaros.

Acțiuni de vânător

Hai să ne confruntăm, zgârieturile erau groaznice în Monster Hunter: World. A trebuit să-i îndepărtați pentru a-i putea folosi, înăbușindu-vă controalele ca un interpret de circ începător care încerca să jongleze. Slingerele pot fi acum utilizate în timp ce armele sunt trase pentru toate tipurile de arme, iar aceasta include slotting în păstăile flash. Dar asta nu este totul.

Acum pot fi folosite două noi acțiuni de slinger. Clapeta de ambreiaj vă permite să vă lăsați pe o creatură și să vă trageți pentru a le prelua. Întrucât anterior acest lucru nu a putut fi făcut decât sărind de la înălțime și sperând la cele mai bune, a avea o altă opțiune este binevenită. Puteți, de asemenea, descărca toată muniția curentă cu slinger în timp ce o grapezi pentru a o încadra într-o anumită direcție – care poate fi folosită pentru a o bate într-o capcană.

Fiecare dintre armele diferite va avea, de asemenea, o serie de acțiuni noi care pot fi folosit în joc, mai ales pentru a ajuta montarea monștrilor – ceea ce, hai să-l înțelegem, este întotdeauna partea cea mai distractivă a oricărei vânătoare.

Puteți, de asemenea, călări pe creaturi pentru a permite traversarea mai rapidă și fără pierderi de rezistență. Aceasta include montarea Jagrasului și călăritul cu viteză în luptă, și ce vânător de monștri respectuos de sine nu vrea să facă asta?

Kulve Taroth Monster Hunter: Eveniment mondial pe PC

Acest eveniment este nu trăiți la moment. Vom actualiza această pagină când Kulve Taroth se va întoarce.

Kulve Taroth a fost o întâlnire de evenimente sezoniere cu durată limitată, mai degrabă decât un monstru permanent care va fi adăugat la joc. După cum a fost anunțat în forumurile Comunității Steam, aceasta a durat ultima dată în data de 30 noiembrie 2018 de la 00:00 am (UTC) până la 17 noiembrie 2018 la 23:59 (UTC).

Când este disponibilă, va trebui să fiți de asemenea Hunter Rang 16 sau mai mare pentru a se califica chiar pentru a lupta cu ea atunci când este disponibil, precum și pentru a finaliza o misiune opțională laterală. Acest lucru înseamnă că este probabil să aveți nevoie să bateți Xeno’jiiva mai întâi, așa că dacă nu sunteți încă la acel nivel, trebuie să fiți rapid. În ceea ce privește modul în care luptați cu Kulve Taroth, am bătut Monster Hunter: World Kulve Taroth guide cu mai multe informații.

 Gathering Hub din Astera a fost decorat pentru evenimentul de iarnă. Palicos au costume de om de zăpadă, iar personalul uman are paltoane de iarnă. Focurile de artificii sunt aprinse în centrul navei.

Următorul Monster Hunter: Evenimente PC mondiale

În sfârșit, înainte de a merge, aici sunt câteva alte date notabile pentru Monster Hunter: Actualizări mondiale – și anume evenimentele Astera care urmează în luna următoare:

 • Săptămâna 1: Spring Blossom Fest
  Vineri, 26 iulie 00:00 am până joi, 1 august 23:59 UTC
 • Săptămâna 2: vară Twilight Fest
  Vineri, 2 august 00:00 am până joi, 8 august 23:59 UTC
 • Săptămâna 3: Autumn Harvest Fest
  Vineri, 9 august 00:00 până joi, 15 august 23:59 UTC
 • Săptămâna 4: Winter Star Fest
  Vineri, 16 august 00:00 am până joi, 22 august 23:59 UTC
 • Săptămâna 5: Apprețiere Fest
  Vineri, 23 august 00:00 până joi, 29 august 23:59 UTC

Monster Hunter: World guides

Pentru a vă ridica la viteză pentru noua extindere, avem o listă întreagă de ghiduri din MATERI Alii, armele și armurile, la strategiile de șef pentru fiecare monstru în parte.

Ghiduri specifice PC-ului

Ghiduri monstru individuale

Ghiduri monstru de actualizare gratuită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *