Monster Hunter World: Iceborne este lansat pe PC în ianuarie 2020; Videoclipuri noi de joc

 Monster Hunter World Iceborne: Conținutul Deluxe Edition dezvăluit

Cu un mesaj postat pe profilul oficial de Twitter al jocului, Capcom a anunțat în sfârșit data lansării versiunii pentru PC a Monster. Hunter World Iceborne, expansiunea așteptată cu nerăbdare a jocului de vânătoare care a adus atâta noroc editorului japonez de la debutul care datează de anul trecut.

După cum puteți vedea citind twitter-ul pe care îl găsiți în partea de jos a știrii, Capcom a confirmat că Iceborne va fi lansat pe PC în ianuarie 2020 prin Steam prin urmare, cu aproximativ patru luni de întârziere în ceea ce privește publicarea pe consolă: extinderea, de fapt, va ajunge în prim-plan pe PlayStation 4 și Xbox One în 6 septembrie 2019.

Profităm de această ocazie pentru a vă oferi două noi videoclipuri de joc lansate recent online de colegii Game Informer.com. În aceste două filme noi, pe care le puteți vedea în partea de sus și în partea de jos a articolului, ele ne conduc la căutarea deja cunoscutei Barioth și a două subspecii nepublicate care vor apărea pentru prima dată în Iceborne: Viper Tobi-Kadachi și Nightshade Paolumu . Prin urmare, o ocazie excelentă de a da o mai mare viziune fascinantei Broom Hills ne oferă și toate celelalte noutăți de joc pe care Capcom le pregătește fanilor săi.

Monster Hunter World Iceborne va fi lansat pentru prima dată pe PlayStation 4 și Xbox One pe 6 septembrie și va ajunge mai târziu în ianuarie 2020 pe PC. În ciuda întârzierii sistematice în ceea ce privește conținutul în comparație cu console, versiunea pentru PC a fost a doua platformă de jocuri unde Monster Hunter World s-a vândut mai bine.

Gata, vânători! Monster Hunter World: #Iceborne ajunge pe 6 septembrie pe PS4 și Xbox One!

Versiunea Steam din ianuarie 2020. pic.twitter.com/KGMiRcB1AI[19659003Alan—MonsterHunter(@monsterhunter)31iulie2019

[19659010]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *