Mortal Kombat 11: Acela se apropie de remorca Pack Kombat

 Mortal Kombat 11:

În ciuda faptului că este disponibil pentru achiziție încă din ziua unuia Mortal Kombat 11, pachetul care conține toți luptătorii suplimentari este încă un mister. Cu excepția lui Shang-Tsung, Sindel, Spawn și Nightwolf, există încă două personaje a căror identitate este încă necunoscută.

Dacă urmați cu nerăbdare anunțul oficial al ultimilor doi luptători care vor veni în lunile următoare, știți că acolo a rămas foarte puțin. Cu un trailer frumos publicat pe diferitele profiluri sociale oficiale ale jocului, Netherrealm Studios și Warner Bros. au anunțat sosirea unui film care va dezvălui toți luptătorii incluși în primul pachet Kombat la 21 august 2019 . Potrivit unor fani, un recent tweet al lui Ed Boon, creatorul seriei, ar putea conține o referire la posibila sosire a Jokerului în Mortal Kombat 11.

Între timp, vă reamintim că sunt doar câteva zile a plecat pentru debutul Nightwolf în Mortal Kombat 11, care s-ar putea lăuda cu o piele inspirată de Killer Instinct’s Thunder. Al doilea personaj suplimentar cel mai așteptat va ajunge, de fapt, la 13 august 2019 pentru proprietarii de pachete Kombat, în timp ce toți ceilalți vor putea să-l cumpere separat săptămâna următoare.

Vom fi mai buni . # MK11 pic.twitter.com/i3gX5NDdVe[19659004Alan—MortalKombat11(@MortalKombat)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *