Mortal Kombat 11: Există un urs în Fatalitatea lui Nightwolf

 Imagine nouă

Sosirea lui Nightwolf în Mortal Kombat 11 se apropie și Studiile Netherrealm au decis să publice un nou film care să ne arate una dintre victimele violente ale noului personaj suplimentar. [19659004] În trailerul scurt în cauză, care durează aproximativ 40 de secunde, îl vedem pe luptător ruptul gâtului victimei și apoi lovindu-l brutal în spate și „oferindu-i” un fel de urs fantomă, care îi rupe trupul. Pe scurt, se pare că, din nou, dezvoltatorii și-au accentuat ingeniozitatea pentru a le oferi jucătorilor o fatalitate demnă de toate celelalte.

Înainte de a vă lăsa la videoclip, vă reamintim că Nightwolf va ajunge în Mortal Kombat 11 începând cu data următoare 13 august 2019 ziua în care toți proprietarii Kombat Pack vor putea descărca fără costuri suplimentare. În schimb, toți ceilalți vor trebui să aștepte încă o săptămână înainte de a-l putea cumpăra separat pe PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Știați că vine o remorcă în care toți luptătorii Kombat Pack va fi dezvăluit? Între timp, știm deja că următoarele personaje care vin în joc sunt Sindel și Spawn, în timp ce există zvonuri despre prezența posibilă a Jokerului în pachetul de luptători suplimentari.

Care este opusul unei îmbrățișări de urs? Nightwolf se alătură listei # MK11 pe 13 august! https://t.co/cf3EngbLmz pic.twitter.com/tWL2CPYVEL[19659004Alan—MortalKombat11(@MortalKombat)3august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *