Mortal Kombat 11: Iată în sfârșit primul joc video al Nightwolf

 mortal kombat 11 Nightwolf

După ce au anticipat anunțul prin intermediul teaserelor lui Ed Boon, autorii studiourilor NetherRealm confirmă sosirea Nightwolf în lista de la Mortal Kombat 11, oferindu-ne primul videoclip spectaculos al următorului kombattente.

Cunoscut inițial sub numele de Grey Cloud, Nightwolf este campionul tribului Matoka ales de Marele Duh pentru a lupta împotriva răului cu tomahawks. Datorită, de asemenea, extraordinarelor sale puteri magice dobândite de vrăjitorii tribului său, Nightwolf va putea, de asemenea, să genereze arme create de energia spirituală cu ajutorul cărora să îi surprindă pe adversarii aflați la datorie într-o ardere de sânge . și carne.

Filmul realizat de autori americani se concentrează tocmai pe armele și abilitățile lui Nightwolf, permițându-ne să ghicim mostrele bogate de tehnici de luptă pe care le putem evolua purtând pantofii acestui mândru războinic din single jucător arena și în lupte multiplayer.

Nightwolf va intra oficial în lista de Mortal Kombat 11 începând cu 13 august ca parte a programului de acces timpuriu planificat pentru proprietarii Kombat Pack. Aruncați o privire la videoclipul gameplay-ului care se află la începutul articolului și spuneți-ne ce credeți despre el din reinterpretarea MK11 a acestui kombattente istoric.

Strămoșii s-au trezit. Joacă ca Nightwolf în Acces timpuriu 13 august! # MK11 https://t.co/cf3EngbLmz pic.twitter.com/Fs2xoQNz5y[19659004Alan—MortalKombat11(@MortalKombat)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *