Need For Speed ​​Heat data lansării, trailer-ul, noutățile și gameplay-ul

Numărătoarea inversă pentru noul Need For Speed ​​a bifat până la zero și a adus cu sine dezvăluirea Need For Speed ​​Heat. Din ceea ce am văzut, va fi prezentat tot ce ți-ai imagina un joc Need For Speed ​​- mașini rapide, urme de poliție și o mulțime de moduri de a-ți păcăli călătoria.

Nevoie de viteză de căldură

Need For Speed ​​Heat – tot ce trebuie să știți

  • Ce este nevoie de căldură de viteză ?: Este cea mai recentă din seria de operații Need For Speed ​​de lungă durată, aceasta fiind dezvoltată de Ghost Games.
  • Care este data de lansare a Need for Speed ​​Heat ?: Va fi afară 8 noiembrie 2019 pentru toată lumea, dar abonații Origin Access Premier ajung să joace mai devreme.
  • Care este Origin Access Premier Nevoie de căldură de viteză data eliberării?: Cu câteva zile mai devreme decât cea pentru toți ceilalți, mai exact 5 noiembrie 2019.
  • Unde pot cumpăra Need For Speed ​​Heat ?: Puteți comanda în prealabil Need For Speed ​​de la magazinul EA Origin, precum și de la magazinele cu amănuntul.

Need for Speed ​​Conținut rotund de căldură

Need for Speed ​​Zilla Heat

Data lansării Need For Speed ​​Heat: 8 noiembrie 2019

Necesitatea vitezei Eliberarea căldurii date va fi 8 noiembrie 2019. De asemenea, vei putea juca jocul cu câteva zile mai devreme dacă ai Origin Access Premier – 5 noiembrie 2019 pentru a fi exact.

Dacă aveți un cont Origin Access Basic, nu veți lipsi complet, deoarece veți putea juca până la 10 ore de joc ca parte a ceea ce EA numește „Play First Trial”. Nu există detalii cu privire la păstrarea sau nu a progresului în cazul în care decideți să cumpărați jocul la o dată ulterioară, dar ne vom strădui să obținem un răspuns.

Remorcă Need For Speed ​​Heat

Intrând în scenă într-o strălucire de glorie, Remorcă Need For Speed ​​Heat prezintă niște mașini cu aspect destul de cărnos, amenajate cu vopsele personalizate și spoilere care ar putea scoate ochii pe cineva. Vei face curse zi și noapte, evitând totodată apucarea poliției cu ajutorul unui pic de nitro în rezervoarele de combustibil.

Need For Speed ​​Căldura urmărită

Gameplay Need For Speed ​​Heat

De la încheierea numărătoarea inversă care a bifat până la dezvăluirea necesității căldurii de viteză, acum există o altă numărătoare inversă până la Gameplay Need For Speed ​​Heat remorcă.

Acest lucru se va întâmpla în timpul fluxului Gamescom Opening Night Live, despre care puteți afla mai multe detalii în ghidul nostru de programe Gamescom 2019.

Din ceea ce am văzut în micul fragment din trailerul dezvăluit, există o mulțime de mașini de curse pe tot ceea ce pare a fi Florida modernă, în special Palm City, în cazul în care placa de înmatriculare trebuie să treacă. Ziua, jucătorii vor face cursa în „Showdown Speedhunters” sancționat, care este o competiție oficial aprobată.

Cu toate acestea, noaptea, există evenimente subterane care implică viteze ilegale pe străzi, alertând potențial autoritățile din Palm City. De asemenea, veți personaliza echipamentul dvs. cu tot felul de dispozitive și spoilere disponibile.

Need for Speed ​​Căldură polițiști

Need For Speed ​​Căldură pre-comandă

Veți putea să vă înregistrați interesul pentru un Need For Speed ​​Căldură pre-comandă peste la EA Origin. Cei care o fac vor primi K.S. Ediție Mașină de pornire Mistubishi Lancer Evolution X, care va fi disponibilă încă de la început în garajul jucătorilor.

De asemenea, va exista o ediție Deluxe disponibilă pentru a precomanda. Aceasta va include următoarele elemente

De asemenea, veți putea juca jocul câteva zile mai devreme dacă aveți Origin Access Premier – 5 noiembrie 2019 pentru a fi exact.

O notă interesantă din comunicatul de presă este că dacă dețineți Need For Speed ​​Payback pe PC, atunci dacă comandați Need For Speed ​​Heat din meniul din joc, veți putea beneficia de o reducere de 10% ca „Loialitate Recompensă”. Aceasta nu va fi stivuibilă cu Origin Access Premiere, așa că nu veți putea obține atât reducerea, cât și lansarea anticipată dacă mergeți pe traseul respectiv.

Need For Speed ​​Căldură de garaj

Noutăți de Need For Speed

Va exista personalizare auto în Need For Speed ​​Heat?

Absolut! În Remorcă Need For Speed, există o secțiune scurtă în care o mașină destul de bătută este dusă în garaj pentru un pic de melodie. Se adaugă la capotă, se montează noi spoilere și se aplică o nouă lucrare de vopsea. Toate sunt aspecte destul de standard din aspectul lucrurilor, dar mașinile afișate în remorcă aveau lucrări de artă personalizate pe ele, astfel încât să poți avea o notă mai personalizată pentru vehiculele tale. Directorul creativ al jocului – Riley Cooper, a explicat că:

„Furnizăm mai multe opțiuni ca niciodată pentru ca jucătorii să fie unici și să se facă cunoscuți. Fanii noștri au fost clar că doresc mai multe mașini, mai multe personalizări și mai multe provocări și ne adaptăm la fiecare aspect. De la stilul personajului tău până la performanța mașinii tale și stilul de conducere, alimentăm creativitatea tuturor cu acest nou joc. „

Veți putea juca ca polițiști în Need For Speed ​​Heat?

Nu este imediat evident, dar spre sfârșitul Remorcă Need For Speed ​​Heat, au existat o mulțime de reduceri de salt la diverse piese ale acțiunii. Unele dintre cele mai puternice mașini cu aspect luminos au lumini intermitente, ceea ce pare să indice că sunt unele dintre autoritățile de aplicare a legii. Cu toate acestea, în comunicatul de presă, se pare că aceste capete sunt puțin corupte.

În comunicatul de presă, a existat o linie curioasă care spunea: „Noaptea, jucătorii riscă totul să-și construiască reprezentanța în cursele subterane, unde un grup de lucru al poliției necinstite cutreieră străzile, gata să-și dea jos caroserii și să-și scoată toate câștigurile.” Acești polițiști necinstiți ar putea foarte bine să fie alți jucători, dar în acest stadiu nu s-a confirmat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *