Nevoia de căldură de viteză nu va avea cutie rădăcină, dar va primi DLC-uri

Necesitatea repornirii Speed

După Nevoie de căldură de viteză. Arte Electronice a specificat că jocul nu va avea niciun tip de Loot Box (fonduri cu premii), îndepărtându-se astfel de modelul de microtransacție văzut în Need For Speed ​​Payback. Jocul va primi în continuare DLC-uri după lansare.

„În necesitate de căldură de viteză, nu va exista nicio cutie de rădăcini și nu va mai exista niciunul în viitor,” a spus Arte Electronice Ben manager al comunității „F8RGE” Walke în timpul unei sesiuni de întrebări și răspuns găzduite Subeditarea Need for Speed , confirmând că noul capitol al seriei nu va primi niciun tip de fonduri de premiere.

Nevoie de căldură de viteză se va îndepărta de modelul de microtransacție văzut în Payback, unde jucătorii ar putea achiziționa noi upgrade-uri ale mașinilor prin cumpărarea cutiilor cu premii, cu recompense pur aleatorii. O politică care nu i-a plăcut jucătorilor și pe care Electronic Arts a decis să o elimine din noul capitol al seriei viitoare PS4, Xbox One și PC pe 8 noiembrie.

Cu toate acestea, titlul va primi în continuare suport post-lansare datorită sosirii DLC, pe care editorul nu va eșua să îl publice după debutul jocului. Sunteți mulțumit de eliminarea casetelor Loot?

Între timp, să ne amintim că astăzi, noi detalii a ajuns pe Need For Speed ​​Heat, cu mai multe informații despre parcul auto, provocările și gradul de personalizare acordate jucătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *