Nevoie de căldură rapidă: Conținutul ediției colecționarului a fost dezvăluit

După scurgerile apărute în ultimele zile, Arte Electronice are oficial a îndepărtat vălurile din Need for Speed ​​Heat, un nou capitol din seria de curse cu arcade de lungă durată.

După ce ne-a permis să admirăm titlul în acțiune cu trailerul de dezvăluire, EA a dezvăluit acum detaliile referitoare la Editie de colectie de necesitate de căldură de viteză. Această ediție specială a diplomei de licență vă garantează realizarea unui model de mașină extrem de curat, dar și a unui caiet A5 și a altor bonusuri pe care le vom oferi mai jos:

  • Mașină de erou sub formă de turn
  • Carcasă Steelbook
  • Notebook A5
  • 4x Magneti de caldura NFS
  • 7X Autocolant NFS Căldură
  • Cutie de carton Premium NFS

Produsul este vândut exclusiv de către Lanțul britanic GAME, care premiază Ediția Colecționarului la 99 de lire sterline (aproximativ 107 euro la cursurile de schimb curente). Momentan nu este clar dacă ediția specială va ajunge direct pe teritoriul italian sau dacă importul din Regatul Unit va rămâne necesar.

Datorită primelor informații dezvăluite despre joc, descoperim că Need for Speed ​​Heat va fi un joc cu două fețe: de zi o vom face ia parte la Speedhunter Showdown, un eveniment autorizat unde să alergi și să câștigi pentru a personaliza și îmbunătăți mașinile de înaltă performanță, în timp ce noaptea ne vom putea dezlipi în cursele mult prea îndrăgite în clandestine, unde vom putea să ne creștem reputația și să obținem piese de schimb exclusive pentru mașinile noastre de curse.

Nevoie de căldură de viteză va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One începând cu 8 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *