Niciun om al cerului dincolo: Hub-ul social va sprijini până la 32 de jucători în multiplayer

Fără cerul omului

Dincolo, noua actualizare substanțială cu care universul Sky No No’s Sky va continua în evoluția sa constantă și surprinzătoare, deoarece lansarea sa este acum în spatele ușilor și Sean Murray, director de joc și lider al Hello Games, a lansat câteva detalii în acest sens.

Discutând cu microfoane IGN.com, Murray a descris mai detaliat noile funcții care vor debuta în No Man’s Sky Beyond. După cum știți, actualizarea va introduce pentru prima dată un online componentă multiplayer realizat și terminat în cadrul jocului: regizorul a explicat motivele care au determinat echipa de dezvoltare să implementeze acest nou mod de joc (anticipat ambiguu deja la lansarea inițială a titlului):

„Există ceva cu adevărat frumos în explorarea, cu alții,” cuvintele lui. „Așa că am început să ne gândim la o experiență online mult mai mare și mai largă.

Pentru a da o formă concretă acestei idei, Hello Games a creat Nexus, un hub social pe care Murray nu a ezitat să-l compare cu Turnul Destinului. În acest spațiu, vom putea colecta până la maximum 32 de jucători „În funcție de platformă”, cu posibilitatea de a traversa alți exploratori chiar și în afara hubului (valabil și pentru cei care joacă în VR). În interiorul Nexus va fi posibil să vizitați magazinele pentru a-și îmbunătăți echipamentul, armele și diversele nave spațiale. De aici ne putem angaja și misiuni multiplayer la care alți utilizatori se pot alătura dacă doresc. Căutările implică diverse activități, cum ar fi vânătoare, fotografie, excursii arheologice, construcții de baze și multe altele.

Niciun om nu este dincolo de va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One începând cu 14 august. Sean Murray a deschis posibilitatea publicării titlului său procedural pe Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *