Nightdive anunță System Shock 2: Ediție îmbunătățită

În timp ce cu toții încă așteptăm System Shock 3, Studio Nightdive anunță ceea ce sună un pic ca un sof, dar cu siguranță îi va mulțumi fanilor saga. De fapt, System Shock 2: Ediția îmbunătățită vine, o versiune revizuită și corectată a jocului, așa cum s-a întâmplat pentru primul capitol.

Printre altele, studioul este specializat în proiecte de acest gen, având în vedere că a produs deja versiuni îmbunătățite și actualizate ale Turok, Părăsit și tocmai la fel Șoc sistem, un titlu care a lansat cariera din Ken Levine, autor al Bioshock, care a fost designerul principal.

Nu s-au diseminat prea multe informații în afară de anunț, dar ar trebui să fie, într-adevăr, o reeditare „consolidată” a titlului clasic, probabil lansată doar pe PC ca original. În orice caz, găsiți tweet-ul anunțului în partea de jos a știrii.

Pe lângă ediția îmbunătățită a doua și Șoc sistem 3 în curând, a Remake System Shock a fost, de asemenea, anunțat, ceea ce înseamnă că există trei titluri din seria la orizont. Având în vedere că produsul a fost închis practic din 1999, faptul că este în sfârșit din nou la modă l-ar putea face să experimenteze a doua tinerețe la care se așteaptă atât de mult fanii săi. Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *