Ninja on Mixer: binecunoscutul streamer este acum cel mai popular pe platformă!

Debutul lui Ninja pe mixer

Abia recent Tyler „Ninja” Blevins ” decizia de a abandona platforma Twitch pentru a deschide un nou canal pe Mixer, dar rezultatele obținute sunt deja mai mult decât remarcabile.

Într-un timp foarte scurt, substanțial mai puțin de o săptămână, Canalul Ninja Mixer a devenit cele mai populare pe platformă, consacrându-l ca „Top-Streamer” activ pe acesta. Un rezultat care surprinde cu siguranță pentru viteza cu care a fost obținut, dar ale cărei premise erau deja excelente. De fapt, chiar înainte de a-și începe activitatea pe portalul deținut de Microsoft, Ninja ar putea conta deja peste 300.000 de adepți. În scurt timp și odată cu începerea unei rutine de streaming pe noul canal, publicul lui Tyler Blevins s-a extins la un ritm decisiv exponențial: în ziua de miercuri, 7 iunie, același Ninja a anunțat într-adevăr, prin contul său oficial de Twitter, că are a depășit un milion de abonați Mixer!

Prin urmare, comunitatea activă de pe Mixer pare să fi primit „nou-venitul” cu o căldură semnificativă. Ninja este cunoscut în special pentru sale Fortnite Streaming activitate: Battle Royale, cea mai faimoasă bătălie royale a Jocurilor Epice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *