Nintendo a trebuit să se lupte pentru a menține prețul Switch Lite atât de scăzut

Bateria Nintendo Switch Lite - Iată toate specificațiile și durabilitatea

Ieri, Nintendo Switch Lite a ajuns în sfârșit pe piață, noua consolă a familiei Switch dedicată în întregime jocurilor în portabilitate și oferită la un preț competitiv de 219,99 euro, cu peste 100 de euro mai puțin decât modelul de bază.

Aparent, în ciuda dimensiuni mai mici și lipsa de ieșire video pentru conectarea la televizor, nu a fost deloc ușor pentru casa din Kyoto să ofere un preț atât de mic. Acest lucru a fost declarat de Takashi Mochizuki, jurnalist al Wall Street Journal. În ultimul său raport, el a explicat că în timpul negocierilor cu furnizorii săi, Nintendo era cu adevărat agresivă și a făcut totul pentru a obține cele mai mici prețuri posibile. Un singur executiv, în special, a mărturisit că are negociat cu casa din Kyoto luni și luni.

Nintendo, care s-a bazat întotdeauna pe TDK Corporation pentru a furniza baterii cu litiu, a apelat chiar la un al doilea furnizor pentru aceeași componentă, Murata Manufacturing. Ținta? Pune cele două companii în concurență și obține-le prețuri mai competitive. Potrivit raportului, în orice caz, TDK reprezintă în continuare principalul furnizor.

Nintendo Switch Lite va putea să se stabilească pe piața mondială și să-i convingă pe iubitorii de jocuri de portabilitate cu acest preț? Vom afla în curând.

SURSĂ: NINTENDO TOTUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *