Nintendo oferă probe gratuite Mario Tennis Aces pentru membrii Nintendo Switch Online

Nintendo of America a anunțat un proces special, cu durată limitată, al Mario Tennis Aces va fi disponibil pentru abonații Nintendo Switch Online.

Procesul se desfășoară de la 10 a.m. PST / 1 p.m. EST pe 7 august până la 23:59 p.m. PST / 2: 59 am EST pe 13 august.

Știrea vine la scurt timp după ce Nintendo of Japan a anunțat ieri un proces similar pentru Captain Toad: Treasure Trackers și Nintendo of Europe făcând același lucru pentru Mario Tennis Aces în această dimineață.

Începând cu 7 august și se încheie la 20 august, există și un 30% reducere la versiunea digitală a Aces achiziționată prin Nintendo eShop . Cei care decid să cumpere jocul după încheierea procesului își pot transfera progresul.

În perioada 8/7 – 8/20, #MarioTennis Aces va fi de asemenea disponibil pentru a cumpăra cu 30% reducere pe #NintendoSwitch #eShop – și pe cei care a încercat-o cu Game Trials poate prelua progresul lor!

 – Nintendo of America (@NintendoAmerica) 1 august 2019
  

Aceasta este similară cu demo cu timp limitat Nintendo lansată la începutul acestui an pentru Splatoon 2 care a fost însoțită și de o reducere. Cu toate acestea, unde procesul Splatoon 2 a fost limitat la doar câteva moduri, abonații Nintendo Switch Online obțin acces complet la Mario Tennis Aces în timpul procesului.

În ceea ce privește motivul pentru care este limitat la membrii Nintendo Switch Online, este probabil, deoarece cea mai mare parte a conținutului jocului se află în componentele sale multiplayer online.

Ar putea fi primul pas către ceva mai mare.

Aceste tipuri de încercări gratuite sesiunile sunt primele pentru Nintendo. Cu toate acestea, este o configurație din ce în ce mai obișnuită în alte edituri și studiouri, de la diversele Xbox Game Passes și PlayStation Plus până la programul care se extinde continuu de la EA.

Desigur, Nintendo nu a spus dacă aceste tipuri de oferte. va continua în viitor. Dar având în vedere obiectivul companiei de a crește valoarea pentru membrii Nintendo Switch Online – și lipsa actuală de de stimulare a abonamentului – este întotdeauna posibil ca Nintendo să poată extinde acest lucru pentru a include alte încercări sau chiar acces timpuriu. la viitoarele jocuri.

! funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *