Nintendo se confruntă cu un alt proces, acest timp pentru Joy-Con Drift

Nintendo se confruntă cu un proces de acțiune în clasă în legătură cu presupusele probleme legate de Joy-Con. Procesul vine de la rezidentul din California, Ryan Davis, cu firma de avocatura Chimicles, Schwartz, Kriner și Donaldson-Smith care se ocupă de acest proces în numele său.

Pretenția lui Davis este una pe care am auzit-o în mod repetat de la lansarea Nintendo Switch: după un timp scurt de folosire a lui Joy-Con, butonul de control din stânga dezvoltă o problemă de drift, care este locul în care stick-ul nu se va centra și va provoca continuu mișcarea într-o anumită direcție. Diaz spune că problema a început după 11 luni, apoi sa întors la trei luni după ce Nintendo le-a reparat și a cumpărat o pereche nouă de Joy-Con care avea aceeași problemă.

În timp ce Nintendo folosește bucăți de spumă pentru a corecta problema , iar mulți dintre aceștia recomandă să se folosească din când în când un agent de curățare a contactelor, aceasta fiind prima dată când acțiunea în justiție a fost considerată ca un mijloc de soluționare a problemei.

Firma de avocați caută acum alții să participe la proces, consumatorii să completeze acest formular în cazul în care doresc să-și exprime oficial problemele cu Joy-Con. Se pretinde că există statute "diverse" și legi privind protecția consumatorilor care validează acțiunea, luată în numele celor care au cumpărat "Switches" și controlorii Joy-Con

Problemele hardware nu sunt nimic nou. De exemplu, controlerul Nintendo GameCube a prezentat probleme persistente de derivare, iar Xbox 360 a murit fără nici un avertisment.

Cât de răspândită este chestiunea Joy-Con neclară. Căutările pe Twitter pentru Joy-Con și hashtag-ul #joycondrift se întorc până la câteva și nici un rezultat, respectiv, înainte de primul anunț al procesului. De atunci, firește, mențiunile și utilizarea hashtag-urilor au explodat și au făcut aproape toată discuția despre driftul Joy-Con în ultima lună.

Totuși, utilizatorul de Twitter și inginerul de software Justin Albano fundamental legate de producție. El spune ca problema este ca Nintendo sa foloseasca diferite materiale pentru diferite piese, dintre care unele se defecteaza in timp si cauzeaza problema driftului.

Aceasta nu este prima problema legala a Nintendo care sa confruntat de cand Switch-ul a fost lansat. De la diverse pretenții care copiază un aspect al hardware-ului anterior în probleme de politică eShop de peste mări, a fost la fel de ocupat ca oricând pe partea juridică a afacerii Nintendo

. Agitația. Două scheme de culori Joy-Con sunt stabilite pentru a fi lansate în această toamnă la scurt timp după un model ușor modificat al comutatorului Nintendo

! (f.fbq) întoarcere; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, "script", "https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js"); fbq ("init", "841642082853375"); fbq ("track", "PageView");

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *