Nintendo și Tencent conturează strategia de lansare a switch-ului în China

 Nintendo și Tencent Outline

Așa cum a fost promis, Nintendo și Tencent au conturat planurile pentru lansarea Nintendo Switch în China în cadrul conferinței din 2 august.

Pentru început, s-a anunțat că Tencent se va ocupa de el însuși cu localizarea exclusivă a Kyoto în chineză simplificată . Primele două titluri care vor beneficia de traducere vor fi Super Mario Odyssey și The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Mai mult, Tencent va găzdui serviciile online ale Switch în China . În restul lumii, Nintendo beneficiază de infrastructura Google, dar serviciile web ale gigantului Mountain View, după cum se știe, sunt blocate în China. S-a specificat în sfârșit că Nintendo eShop va accepta plățile cu WeChat Pay. Celebra platformă de mesagerie, pentru cei neinițiați, este deținută de Tencent.

Cele două mari companii, din păcate, nu au dezvăluit nici prețul consolei pentru noua piață, nici data lansării probabil, cele mai multe două. informații așteptate vreodată. Înainte de a ne lua rămas bun, vă reamintim că Tencent a început recent să colaboreze cu Compania Pokémon pentru crearea unui misterios joc mobil, probabil dedicat faimoșilor monștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *