Nintendo Switch: Iată noul controlor cu temă Spyro

Spyro a renunțat la trilogie în ofertă pe PS4 la cel mai mic preț văzut vreodată

Dacă aveți nevoie de un nou controler Nintendo Switch și sunteți un fan imens al dragonului violet, atunci nu puteți rata această exclusivitate PowerA dispozitiv cu design inspirat de Spyro: Trilogie reînnoită.

Tabelul, licențiat oficial de Nintendo și cu o formă foarte asemănătoare cu cea a Pro Controller-ului Switch, are pe lângă tastele tradiționale două butoane programabile suplimentare pe spate, care poate fi foarte util în unele tipuri de jocuri specifice. Spre deosebire de controlerul original, în PowerA, nu găsim prezența HD Rumble (sau vibrație) și senzorul NFC, esențiale pentru a putea folosi Amiibo. Nu există nici măcar prezența unei baterii reîncărcabile, de fapt, perifericul este alimentat de două baterii AA.

În cazul în care vă interesează, produsul ar trebui să fie deja rezervabil pe Amazon la prețul de aproximativ 50 de dolari și va ajunge pe piață începând de la următorul 31 august 2019, tocmai la timp pentru sosirea trilogiei reignite de Spyro pe Switch. Jocul va ajunge pe consola hibridă Nintendo începând cu 3 septembrie 2019, la aproximativ un an după versiunile PlayStation 4 și Xbox One.

Stiai asta noi episoade de Spyro și Crash Bandicoot ar putea ajunge în curând? De fapt, Activision pare foarte interesată de ambele serii, în timp ce revenirea lui Starcraft este dificilă.

CONTROLUL TEMAT SPYRO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *