Nintendo Switch: Neon Green Joy-Con are o dată de lansare

Neon Green Joy-Con

Așteptăm să putem pune mâna pe versiunile de Joy-Con albastru, violet și portocaliu pentru Nintendo Switch, data lansării unui al treilea set a apărut în rețea, care reia colorarea controlerului stâng al celor cu temă Splatoon 2.

Celebrul lanț Best Buy a deschis, de fapt, rezervările celor doi Joy-Con Verde Neon în urmă cu doar câteva ore și, conform celor scrise pe pagina produsului de pe site-ul oficial, sosirea lor pe piață este așteptată în America pentru următoarea 27 octombrie 2019, La prețul recomandat de $ de 79.99 . Deși nu este oficial, este aproape sigur că lansarea produsului în Europa va avea loc exact în aceeași zi. Întrucât aceasta este o dată extrem de apropiată de lansarea lui Mansion 3 a lui Luigi, nu putem exclude posibilitatea ca uriașul japonez să poată scoate și un pachet tematic din pălărie în următoarele săptămâni.

În așteptarea unei declarații oficiale a părților interesate, vă invităm să aruncați o privire controlerul cu comutator tematic Spyro, care vine la doar câteva zile după debutul trilogiei pe consola hibridă Nintendo. Primul Comutator cu mufă pentru căști ar trebui să fie, de asemenea, disponibil în curând, foarte util pentru jocurile care implementează chat-ul vocal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *