No Man & # 039; s Sky Adăugând suport VR în această lună, dincolo de actualizare

După ce inițial a fost anunțat în martie în timpul fluxului live State of Play de la Sony, Hello Games a dezvăluit în sfârșit data oficială a lansării pentru Beyond pentru No Man's Sky .

Această revizuire majoră și urmărire – până la Următorul patch va include un mod VR foarte așteptat, permițând jucătorilor să experimenteze jocul cu PSVR sau alte căști PC VR, chiar în timp ce interacționează cu jucători non-VR.

The Beyond gratuit actualizarea se datorează acum 14 august și va include trei actualizări mari înglobate într-una, cu o mulțime de caracteristici noi și modificări încă de anunțat.

Sean Murray, fondatorul Hello Games, a comentat experiența VR care își face drum. în No Man's Sk y:

Suportul VR va aduce întreaga experiență a jocului în realitate virtuală. Prinde joystick-ul și propulsoarea pentru a-ți zbura nava de stele pe o planetă extraterestră neexplorată în timp ce privești din cabina de pilotaj la vederea de mai jos. Intrați în rucsac pentru a vă apuca multitool-ul, atingeți-l pentru a comuta la manipularea terenului și creați forme complexe cu un control fără precedent. Jucați în multiplayer și jucați-vă în mod ocazional cu prietenii non-VR sau cu pumnul să-i colegi pe PS VR [sic].

Orice posibil în No Man's Sky NEXT sau orice altă actualizare va fi în curând gata și așteaptă ca o experiență VR imersivă și îmbogățită. Dincolo va fi capitolul nostru cel mai ambițios până acum și ceva la care am lucrat ridicol din greu. Vom susține în continuare Niciun om al cerului în acest fel pentru viitorul prevăzut.

Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe în următoarele săptămâni. Mai sunt multe despre care să vorbim și nu putem aștepta să vă alăturați la noi pe 14 august.

Consultați trailerul de mai jos și asigurați-vă că ne aruncați un comentariu dacă această nouă actualizare vă va atrage din nou în joc. după lansarea sa inițială stâncoasă.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *