No Man's Sky Developer Comments on possible Nintendo Switch Release

Nu este cerul omului

Niciun om al Sky nu este disponibil pe toate platformele majore de jocuri, dar tot trebuie să-și croiască drum pe Nintendo Switch. Deși până acum nu s-a anunțat nimic, echipa de dezvoltare pare interesată de consolă și de ce ar putea fi posibil să se facă cu ea.

Vorbind cu Game Informer, Sean Murray, creatorul Sky No Man, a comentat recent la Nintendo Switch. El a declarat că iubește consola, dar nu este nimic planificat la vremea respectivă. Cu toate acestea, echipa a făcut o mulțime de lucrări de optimizare pentru joc, în trecut, astfel încât o versiune Switch nu a fost exclusă.

Este super interesant. Îmi place Switch-ul. În mod evident, ne-am concentrat foarte mult pe ceea ce facem acum, dar am depus multă muncă pentru PSVR pentru a optimiza jocul. Prin urmare, sunt interesat să văd ce este posibil. În momentul de față, ne concentrăm doar pe ceea ce facem acum.

Niciun om al Sky nu a avut un început foarte dur, însă lucrurile s-au transformat în bine, cu o mulțime de funcții noi care au extins jocul și l-au adus mai aproape de viziunea inițială a lui Sean Murray.

Niciun om al Sky nu este acum disponibil pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *