Noi dăm 5 chei pentru sângerare: ritualul nopții pe PS4

Prinde-ți biciul, sabia scurtă și apa ta sfântă. Îi dăm 5 chei PS4 pentru IGA-vania criminal minunat care este Bloodstained: Ritual of the Night .

Pentru a intra, tot ce trebuie să faci este să folosești cel mai mic widget de mai jos! șansă să ai la câștig.

Vă rugăm să rețineți că trebuie să aveți 18 ani sau mai vechi pentru a intra în .

Oricare dintre informațiile furnizate mai jos este doar folosită pentru a vă contacta în cazul în care sunteți ales ca câștigător.

Bloodstigned: Ritual of the Night Giveaway PS4

După un lung ciclu de dezvoltare, Bloodstained: Ritual of the Night a fost lansat în cele din urmă pe PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch mai devreme vară. Deși versiunea Switch a suferit probleme de ritm de cadru și de optimizare la lansare, toate celelalte trei versiuni ale jocului au fost laudate în mod universal.

Revizuirea noastră despre joc a spus:

Bloodstain: Ritual of the Night este unul dintre cele mai bune jocuri Vania din memoria recentă și unul dintre cele mai satisfăcătoare jocuri din 2019 până acum.

Dacă ați spera Bloodstained: Ritual of the Night ar fi joc care a readus Castlevania simțiți-vă pentru prima dată în ani, speranțele dvs. vă răspund. Acest joc este tot ceea ce fanii genului caută într-un titlu: controale stricte, o hartă vastă, extinsă, dușmani unici și abilități puternice de a distruge acești dușmani.

Bloodstain are un un pic bun de redare, de asemenea, cu un nou mod de joc +, modul de alergare a șefilor și șefii de joc final final pentru a învinge. În plus, cu 13 pachete DLC gratuite pe drum, Iga are mai multe de livrat dacă nu ați obținut suficient din jocul de bază.

Dacă doriți să luați Iadul însuși cu sabie și vraja, există puține locuri mai bune pentru faceți-o decât în ​​ Bloodstained: Ritual of the Night.

Când vom anunța câștigătorul:

Vor fi 5 Bloodstained: Ritual of the Night Tastele PS4 date și câștigătorii vor fi anunțați pe 13 august 2019 . Concursul se închide luni, 12 august, la 23:59 p.m. La mai puțin de o săptămână distanță. Noroc, toată lumea!

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *