Noi zvonuri despre Bully 2: Ajunși în 2020 și va fi încrucișat?

Bully 2

Deși niciodată anunțată de Jocuri Rockstar, Bully 2 rămâne unul dintre cele mai așteptate titluri de fani. Dragostea față de primul capitol și creșterea continuă a casei de software, care este din ce în ce mai mult o garanție a calității, fac ca jocul să fie topul dorinței multor jucători.

Prin urmare, nu este surprinzător cantitatea de zvon despre care invadează periodic rețeaua. Ultima în ordinea timpului provine din SWEGTA YouTuber, care menționează un privilegiat legat de Vedetă rock în sine. SWEGTA s-a dovedit a fi mai fiabilă în trecut și este unul dintre cei mai mari „informatori” de pe Bully 2, deci în ciuda proverbialului salisuri de cereale cu ajutorul căruia ar trebui luat acest zvon, este permis să i se acorde măcar beneficiul îndoielii.

Conform informațiilor YouTuber, Bully 2 există și este în lucru și nu ar trebui să lipsească prea mult la sosire. Se vorbește de fapt de târziu 2020, și posibilitatea ca jocul să fie cross-gen, și că, prin urmare, apare și mai departe PS5 și Xbox Scarlett, precum și pe PlayStation 4 și Xbox One. În acest moment, însă, nu s-a menționat nicio mențiune despre versiunea pentru PC.

Dacă această dată ar fi confirmată, nu ar fi prea multă dezvăluire a jocului, care ar putea avea loc, probabil, la sfârșitul verii. Tu ce crezi? Ce vă așteptați de la Bully 2? Ați vedea ca un titlu de lansare pentru consolele de ultimă generație?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *