Note de patch-uri ale moștenirilor Dark of Thieves – Ghiduri de jocuri pro

Iată Notele de corecție ale Relicțiilor întunecate ale Mării Hoților pentru actualizarea versiunii 2.0.6! Acest nou patch aduce împreună Dark Relics pe care le puteți colecta pentru noi produse cosmetice și avere. Există cutii noi de Reaper care pot fi găsite în navele scufundate, care, atunci când sunt colectate, vor debloca Recomandările Mercenarilor și recompensele lui Doubloon vă pot obține chiar noul Titlu al Defiantului Morții! Mai multe lucruri în această actualizare, așa că consultați toate notele de mai jos.

Obiectivele noi de completat și produsele cosmetice noi pentru a câștiga nu vor trebui să aștepți cu nerăbdare în Relicile întunecate. Suntem aici pentru a vă îmbogăți experiența de joc la fel de mult ca cofrele dvs. Doubloon și aur, astfel că această ultimă actualizare se extinde și la îmbunătățiri ale calității vieții în realizarea meciului Arena și detectarea hiturilor, includerea unui harpon Rowboat și multe alte adăugări și modificări. Citiți mai departe pentru a afla mai multe!

Moașe întunecate

Ducelui i s-a cerut ajutorul Ordinului Sufletelor! În ciuda faptului că și-a sporit arsenalul cu cârcei de praf de pușcă luna trecută, Ordinul s-a trezit atacat de un echipaj nefast de schelete care au furat un set de artefacte puternice cunoscute sub numele de Relicii întunecate, care le-au îndepărtat până în colțurile îndepărtate ale mării. Ordinul nu a avut timp să stabilească amploarea proprietăților mistice ale acestor moaște, dar s-ar putea dovedi incredibil de periculoase în mâinile greșite …

De parcă nu ar fi fost suficient, expedierile unui nou misterios piept înconjurat cu Marca Secerului se întorc acum în apele Mării Hoților. De unde provin aceste cutii și de ce sunt scufundate atât de multe nave în timp ce le transportă? Duke consideră că este o coincidență prea mare ca aceste piepturi să nu fie înrudite cu activitatea de schelet recent – au ajuns la ceva, dar ce?

 • Întunecare Relic Voyages – Reprezentanții Ordinului Sufletelor au început să experimenteze viziuni ale activității scheletului peste mare, inclusiv ritualuri efectuate cu moaștele întunericului și ceea ce par a fi cranii rituale. Ei vor ca acele moaște întunecate să se întoarcă înainte de a se întâmpla ceva catastrofal și vor plăti bani buni oricui le poate recupera. Duke a fost îndreptat către locațiile potențiale ale acestor artefacte și va oferi piraților o gamă de călătorii care costă cinci dubloni să le caute și să le recupereze. Toate Călătoriile Reliciei Întunecate sunt limitate în timp pentru toată actualizarea Relicilor Întunecate.
 • Religie întunecată Călătoria de avere a lui Athena – Legendele piratelor au sarcina de a călători în The Devil's Roar pentru a colecta mai multe dintre aceste artefacte. Costând 10 dubloni, aceste Athena Voyages dau mai multe moaște întunecate decât o călătorie obișnuită. Strangerul misterios este, de asemenea, foarte curios despre craniile rituale și le va lua personal de pe mâinile legendelor piratelor. Toate Călătoriile Reliciei Întunecate sunt limitate în timp pentru toată actualizarea Relicilor Întunecate.
 • Recomandări și recompense pentru moaștele întunericului – O serie de felicitări mercenare sunt disponibile pentru a debloca pentru vânarea acestor artefacte periculoase. Câștigă dubloni, deblochează noile titluri de colecție Relic Hunter și Relic și achiziționează produse cosmetice pentru navele Mercenary Cannon, Roata Mercenary și Mercenary Capstan pentru a participa la căutare. Toate recomandările, călăreții, titlurile și recompensele la Dark Relic Dark Voyage sunt limitate în timpul actualizării Dark Relics.
 • Pieptul Secerului – Fii atent la orizont pentru un stâlp înspăimântător de lumină care ajunge spre cer. După ce ajunge la sursa sa, jucătorii pot obține un nou piept de secerătoare, iar stâlpul de lumină va fi stins. Dar ai grijă: odată colectat, pieptul Secerătoare va apărea pe harta navelor cu toate echipajele rivale de pe mări! Înapoiați aceste cutii la Duke, dacă puteți, cine le va lua de pe mâini în schimbul lui Doubloons. În urma actualizării Dark Relics, recompensele Cheaper și Doubloon vor rămâne ca o întâlnire emergentă în lume, precum și o modalitate de a câștiga în mod regulat Doubloons.
 • Recomandări pentru împrumuturi și recompense – Revenind Chests Reaper la Duke va debloca o serie de felicitări mercenare și recompense Doubloon împreună cu noul titlu Defier Death. În urma actualizării Dark Relics, Recomandările pieptului Reaper, recompensele lui Doubloon și Titlul vor fi în continuare deblocate și obținute.

Actualizări

 • Detectarea loviturilor înclinate și a mușețelor – Jucătorii vor constata acum că implicarea în luptă cu alți jucători din lume este mult mai receptivă. Atunci când vizează un jucător rival sau un schelet, apoi ia o lovitură sau o balansare a unei sabii, jucătorii ar trebui să constate că loviturile sunt înregistrate mai constant și că daunele sunt aplicate așa cum era de așteptat. Îmbunătățirile de detectare a loviturilor în cadrul jocului includ întâlnirile de la jucători la navă, de la apă la apă și de la apă la apă.
 • O barcă cu rafturi cu un Harpoon ?! – Jucătorii pot întâmpina un nou tip rar de bărci abandonate în întreaga lume. Acestea vin cu un harpon atașat, permițând cătunilor și pasagerilor lor să se distreze și mai mult pe mare!
 • Bariere de PLENTY! – Jucătorii pot găsi acum o gamă mai mare de articole în Barile de plutire plutitoare. Asigurați-vă că vă opriți și verificați-le, deoarece veți găsi cranii, artefacte, piepturi, lăzi negustoare, Gemele sirena, Mesaje într-o sticlă sau chiar butoaie cu praf de pușcă – de ce să nu folosiți aceste „mine” plutitoare neconcordante în avantajul echipajelor rivale?
 • Harpoon Carne! – Carnea plutitoare lăsată în urmă de creaturi de mare învinsă poate fi acum aruncată înapoi la nava voastră.
 • Harpoon That Keg! – Arpionii pot acum să se blocheze pe butoaiele cu pulbere pentru a vă putea trage înapoi la navă.
 • Tall Tales: Legendary Storyteller – Locații noi de puzzle – The Legendary Storyteller Tall Tale a avut o serie de noi variante de puzzle adăugate la noi insule pentru o experiență mai variată în timpul fiecărei piese de teatru.
 • Tall Tales: Soarta Morningstar – Locații noi de puzzle – Soarta Morningstar Tall Tale a avut o nouă configurație insulară pentru o experiență mai variată în timpul fiecărei piese de teatru.
 • Îmbunătățirile de confruntare pe arena – Atunci când intră pe Arena ca echipaj deschis, jucătorii vor fi acum priorizați să se încarce într-o tavernă care așteaptă să înceapă și nu un concurs activ. Acest lucru ar trebui să se asigure că concursurile încep mai repede și să se apropie mai mult de echipajul nostru complet și de jucători, asigurând, de asemenea, jucătorii care încep concursurile la început pentru a-și maximiza șansele de a concura.
 • Configurarea aspectului Deadzone a controlorului – A fost adăugată o nouă setare numită „Gamepad Look Deadzone”, care le permite jucătorilor să schimbe dimensiunea zonei moarte pe stickul dreapta al controlerului. Când apăsați stick-ul drept, acesta nu va schimba unghiul de vizualizare în joc până când nu a părăsit această zonă moartă. Puteți găsi un ghid mai detaliat pentru această nouă opțiune de configurare în articolul nostru de asistență.
 • Configurarea curbei de răspuns a controlorului – A fost adăugată o nouă setare numită „Curba de răspuns a gamepadului”, permițând jucătorilor să modifice curba de răspuns a stick-ului drept al controlerului lor. Puteți găsi un ghid mai detaliat pentru această nouă opțiune de configurare în articolul nostru de asistență.
 • Îmbunătățiri ale mutării altor jucători – Meniul Opțiuni de joc a fost restructurat pentru a împărți paginile „Echipajul meu” și „Alte echipaje”. În Adventure aceste setări rămân neschimbate, dar în Arena toți jucătorii care joacă în prezent pe serverul dvs. sunt afișați în lista „Alte echipaje”. Acest lucru face mai ușor să vedeți cine se află pe serverul dvs. Arena și vă oferă posibilitatea de a muta vocea, textul și frazele lor individual, pe lângă setările globale „Toate celelalte echipaje” acceptate anterior.
 • Înlocuiți gamertag-urile – Jucătorii au acum o nouă opțiune pentru „Înlocuire gamertag-uri”. Când este activat, aceasta înlocuiește jocul tău de joc, jocurile de echipă ale membrilor echipei și orice jocuri de pirați pe care îi întâlnești în lumea deschisă. Dacă altcineva de pe serverul dvs. activează această caracteristică, numele înlocuite se vor potrivi tuturor, permițându-le jucătorilor să strategie și să tragă apeluri ca înainte. Dacă întâlnești un alt jucător din lume care a ales să-și înlocuiască gamertag-ul, jocul lor de joc adevărat va fi în continuare vizibil pentru a te asigura că știi cu cine joci.
 • Ascundeți jocurile de echipaj – A fost adăugată o nouă setare numită „Afișare plăci de nume de deasupra echipajelor mele”. Această setare permite jucătorilor să afișeze / ascundă plăcile de identificare / seturile de joc ale tuturor membrilor echipajului lor ca un ajutor suplimentar pentru reducerea impactului de secționare a fluxului.
 • Legare-cheie pentru „Ascundeți imagini de joc care nu sunt echipate” – Jucătorii pot acum să atribuie o legătură de cheie pentru opțiunea „Afișare plăci de nume de deasupra altor echipaje”. Acest lucru permite accesul rapid la afișarea / ascunderea game-urilor de joc ale jucătorilor rivali în cazul în care trebuie să le identificați.
 • Experiență audio – Au fost realizate diverse îmbunătățiri ale experienței audio generale, inclusiv efecte pentru săparea momealelor și a impactului bilei de tun pe lemn.

Echilibrarea jocului

 • Scheletele Keg Stronghold – Pirat Legends se va confrunta acum cu amenințarea unui schelet plictisitor care deține un Stegghold Keg devastator atunci când se confruntă cu un Pirate Legend Voyage – așa că fii pregătit să alergi!
 • Scheletul Lord Ability Chaining – Lordii scheletului întâlniți în timpul Tales Tall își pot folosi acum abilitățile în secvențe pentru a-i ajuta în luptă. De exemplu, un schelet Lord poate iniția acum o retragere și a solicitat întăriri sau teleport la o nouă locație (sau ambele) înainte ca jucătorii să se poată recupera.
 • Scheletele de pușcă – Rata de reproducere a scheletului Gunpowder a fost redusă în timp ce jucătorii pleacă în explorarea Insulelor.
 • Scheletele emergente – Când explorați în mod liber lumea în afara constrângerilor unui Voyage, dificultățile de scheleturi emergente au fost reduse pentru a asigura jucătorii mai noi să aibă un timp mai sigur de explorare. Pentru jucătorii care călătoresc, scheletele emergente corespunzătoare rangului vor crea încă o provocare pentru tine și echipajul tău.
 • Dificultatea scheletului în rândurile superioare – Pe călătoriile de rang înalt, echipajele vor întâlni mai puține scheleturi cu bazine mari de sănătate și în schimb vor face față împotriva mai multor scheleturi în valuri, reducând frustrarea acelor întâlniri cu schelet mai lung.
 • Navigând pe o Sloop în Furtună – Când navighezi printr-o furtună într-un Sloop, efectele furtunii asupra manipulării Sloop-ului au fost reduse, iar roata Sloop-ului va fi atrasă mai puțin agresiv.

Probleme rezolvate

General

 • Când blocați cu succes o lovitură de sabie, apărătorul va vedea acum corect VFX-ul de bloc și animațiile de bloc.
 • Jucătorii care se țin pe treapta de jos a unei scări a navei sunt din nou vulnerabili la daunele provocate de armele cu rang.
 • Jucătorii nu mai sunt capabili să pună în joc plutitorul de pescuit, dar ne-am bucurat de videoclipuri cât au durat!
 • Atunci când sunt așezați pe o navă în mișcare, barierele cu praf de armă vor lua din nou daune în urma atacurilor cu sabia.
 • Jucătorii nu vor mai fi eșalonate atunci când pe o navă situată aproape de o insulă se confruntă cu un cutremur.
 • Gheizerele Diavolului Roar nu te mai omoară instantaneu și te lansează acum în aer.
 • Peștele prins și lăsat pe tije de pescuit va fi în continuare vizibil în urma migrării serverului.
 • Jucătorii nu vor mai apărea distorsionați vizual și se vor returna într-o poziție incorectă dacă migrează serverele în timpul scării unei nave.
 • Expresii pirat sunt acum prezente pentru toate tipurile de pește crud.
 • Scheletele nu trebuie să mai aibă clicuri / pop-uri audibile în timpul pașilor și vocalizărilor.
 • Experiența audio a fost îmbunătățită la gătitul pe un galeon, astfel încât jucătorii pot auzi clar sunetele de gătit prin grătar.
 • Capcanele situate în interiorul peșterilor nu vor mai fi auzite de jucătorii din afara peșterilor.
 • Pirații mai mici de sex feminin acum prind în mod corect tancurile cu decorațiuni atașate, cum ar fi Glorios Sea Dog Tankard.
 • Navigarea în meniurile Setări, apoi repornirea jocului nu va mai afișa opțiunile Setări anterioare evidențiate.
 • Panoul de configurare a sesiunii din față este acum șters corect atunci când vă alăturați unui echipaj printr-o invitație.

Arena

 • Nu mai este posibil să acuzăm jucători care au fost deja uciși în Arena.
 • Jucătorii vor fi eliminați din tunul tavernei atunci când migrează către un nou server.
 • Dacă suferiți daune în timp ce navigați în Giulgiul Diavolului nu mai face ca ecranul să clipească ocazional.
 • Glorios Sea Dog Shovel are acum săpături corecte de VFX.
 • Ficatele navelor nu mai afișează probleme grafice în interiorul carenei Sloop.

Tall Tales – Shores of Gold

 • „Legendary Storyteller” și „Wild Rose” – Cărțile Quest au fost reorganizate pentru a sprijini mai bine limbile non-englezești și pentru a preveni suprapunerea textului.
 • „Răzbunarea starului de dimineață” – Dispunerea textului de carte de căutare a fost îmbunătățită pentru a rezolva problemele atunci când este localizată în alte limbi.
 • „Tărmurile aurului” – Shroudbreaker joacă acum VFX corespunzător atunci când traversează Giulgiul Diavolului.
 • „Stele ale hoțului” – După plasarea Bijuteriilor Stelare în statuie pentru a prelua totemul, părăsirea zonei și întoarcerea nu va mai face închiderea statuii și pierderea totemului.

Mediu inconjurator

 • Gheizerele Diavolului Roar nu ar trebui să mai izbucnească de pe platformele din lemn.
 • Jucătorii nu se mai pot bloca pe un butoi din apropierea tavernei Sanctuary Outpost.
 • Jucătorii nu vor mai găsi plante care taie printre stânci pe Lone Cove.
 • Iazul de pe vârful de sud-est al Old Faithful Isle a fost umplut cu apă.
 • Carnetul de votare „The Shroudbreaker” de pe Plunder Outpost nu ar trebui să mai clipească în timpul iluminării.
 • S-a rezolvat o coliziune incorectă asupra vulcanului Rest Fetcher.
 • Amplasarea rezolvată a pansamentului insular care a cauzat aglomerația în Stronghold Knot.
 • S-a rezolvat materialul incorect de pe o barcă distrusă pe Fetcher's Rest.
 • Reflecțiile iazului pe Crescent Isle sunt acum afișate corect în orice moment al zilei.
 • Probleme de textură intermitentă rezolvate în interiorul tavernei Arena.

probleme cunoscute

 • Detectarea loviturilor de gunoi – În timp ce s-au făcut îmbunătățiri la nivelul corpului corpului corpului și la detectarea de lovituri în acest complex, în situații de mișcare și acțiune intensă, jucătorii pot continua să întâmpine probleme care lovesc de cârligele de pulbere la distanță. Aceasta nu este o regresie, ci ceva care a devenit mai evident în urma îmbunătățirilor la detectarea loviturilor jucătorului.
 • Lăudări la nivel înalt, prezentate ca incomplete – Unii jucători pot constata că, după ce au completat Shores of Gold Commendations și au primit recompensele, lăudările sunt încă incomplete.

Pentru a afla mai multe despre problemele cunoscute urmărite în prezent Marea Hoților și starea lor, accesați categoria Probleme cunoscute de pe site-ul nostru de asistență.

Sursă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *