Notele de corecție Sky Beyond Man’s Sky: VR, Multiplayer, Beyond update sunt explicate

Niciun om nu este dincolo de este cea mai recentă actualizare gratuită la titlul de aventură de supraviețuire, cândva dezastruos, dar acum, de fapt, destul de bun din Hello Games. Și, adevărat pentru a forma, este unul ambițios, adăugând nu mai puțin de Suport VR complet. Niciun joc multiplayer al omuluiși o serie de alte modificări și funcții noi.

Există 3 actualizări în valoare de conținut ambalate în acest singur pachet, în conformitate cu Hello Games (ca să nu mai vorbim de câteva bug-uri și blocaje pe care Hello Games le abordează): citiți mai departe pentru o defalcare a Niciun om nu este dincolo de, din note complete de plasture la defalcarea tuturor noi caracteristici și modificări veți găsi că vă așteaptă.

Actualizarea No Sky Sky Beyond

Nicio versiune Sky Beyond Man: tot ceea ce trebuie să știți despre această actualizare

No Man's Sky Beyond, data lansării și data lansării

No Man’s Sky Beyond, data și data lansării

No Man’s Sky Beyond a fost lansat pe 14 august la Steam, Xbox și PS4. Salut Jocuri au subliniat că întreaga actualizare și toate funcțiile incluse sunt complet gratuite pentru toți jucătorii Sky No Man's Sky existenți, așa că, dacă nu ați încă sperat să vedeți toate schimbările pentru dvs., acum ar fi momentul!

Scârbâitul nebun pentru notele de patch-uri ale lui No Man’s Sky Beyond a fost acela că Sean Murray de la faimoasa Hello Games a trebuit să tweeteze pentru ca toată lumea să nu mai folosească site-ul pentru o clipă, în timp ce actualizau totul. Și apoi, odată ce au fost lipite notele de corecție pentru a vedea toate, volumul de trafic a fost astfel încât site-ul a fost redus timp de câteva minute. Bunul bătrân infamat Reddit îmbrățișat de moarte la serviciu încă o dată.

Notele de patch-uri ale No Man's Sky Beyond

Mai jos puteți citi Notele de patch-uri ale No Man's Sky Beyond în totalitate, dacă aveți probleme să intrați pe site. Doar faceți clic pe caseta de mai jos pentru a o extinde și a citi totul.

No Man's Sky Beyond Patch Notes (14 august 2019)

REALITATE VIRTUALA

GRAFICĂ ȘI PERFORMANȚĂ

CONTROLURI ȘI OPȚIUNI

ANOMALIA SPATIULUI

INTERFAȚA CU UTILIZATORUL

NPC-uri și INTERACȚII

BUILDING

CORECTAREA ERORILOR

DESCOPERIREA ȘI EXPLORAREA

POLONIE VIZUALĂ

CALITATEA VIEȚII

(colaps)

Nu a durat deloc mult după lansarea actualizării pentru ca jucătorul de bază al lui No Man's Sky să-și dea seama că mai este ceva de făcut, cu înghețuri repetate, prăbușiri, iar FPS aruncă oarecum un aspect palid asupra gamei largi de funcții. introdus cu No Man’s Sky Beyond.

Din fericire, Hello Games au răspuns rapid la cele mai dezastruoase dintre aceste erori, eliberând patch-ul de mai jos într-o zi de la lansarea lui Dincolo:

Bun? Bun. Acum să vorbim despre ce este nou în ambițios fantastic Niciun om nu este dincolo de Actualizați.

No Man’s Sky Beyond, detalii despre actualizări și note de corecție

Există o mulțime de lucruri cu care să discutați Niciun om nu este dincolo de, din promisiunea din Suport VR complet la includerea unui mult mai complet multiplayer și online aspect pentru Sky No No Sky's (în cele din urmă) și multe altele.

Cel mai bun lucru de făcut este să aruncăm o privire spre remorcă de joc mai sus dacă nu ați făcut-o deja. Acum să trecem peste cei trei „piloni” principali, așa cum le-a făcut referire Hello Games, din actualizarea No Man’s Sky Beyond.

Nu există suport pentru Sky VR al omului în Dincolo

Nu există suport pentru Sky VR al omului – Dincolo de detaliile actualizării

Nu există Omul Sky VR. Acesta are un inel destul de frumos, nu-i așa? Da, primul pilon al Sky Beyond No Man este faptul că acum puteți lupta, pilota, schimba comerțul și vă veți orienta prin univers în primă persoană, atât timp cât aveți un PSVR. Oculus Rift și HTC Vive căști la îndemână.

Acesta nu este doar un gimmick sau o zonă cu cordon off din Sky No No Man's, căruia i s-a oferit suport VR. Totul din joc poate fi acum experimentat în VR, de la noul sistem de inventar controlat prin gesturi VR-friendly, până la cockpits reproiectate, care permit mâinilor să se prindă la anumite controale.

Potrivit Hello Games, VR este „calea de a juca Sky’s No Man’s” și, cu siguranță, pare un pas logic înainte pentru un joc a cărui întreprindere este imersiunea absolută și solitudinea într-un univers larg larg.

Acum, despre chestia cu toată singurătatea …

No Man Sky Sky Online - Nexus Hub

Multiplayer No Man’s Sky – No Man’s Sky Online Online, Nexus Missions și multe altele

Niciun bărbat nu are Sky Online vine cu actualizarea Beyond, introdusă prin hub-ul Anomaliei spațiale, pe care acum îl puteți chema la locația dvs. de oriunde din galaxie. Dintr-o nouă secțiune a anomaliei spațiale, cunoscută sub numele de Nexus, veți putea tranzacționa și interacționa cu jucătorii și vă veți putea angaja în misiuni multiplayer special concepute pentru 16 și 32 de jucători.

Pare un MMO – dar Sean Murray din Hello Games ne spune că No Man’s Sky Beyond nu va transforma jocul într-un MMO. Sunt fără abonamente, fără microtransacții implicat aici. Totul este gratuit 100% pentru jucătorii existenți.

Așadar, ce implică misiunile din Sky Online a lui No Man? Salut Jocuri au extins netul din punct de vedere al potențialelor activități. Ai putea să te angajezi în lupte de câini de 32 de jucători chiar lângă cea mai apropiată lună, sau să te întreci unul pe celălalt pe crengi uriași adorabili uriași, sau cine știe ce altceva.

Mai mult decât atât, veți putea să faceți echipă și să interacționați cu jucătorii, indiferent dacă utilizați VR și nu, sau nu. Cei trei piloni ai Sky Beyond de la No Man sunt concepute de la început, explică Hello Games, pentru a fi complet conectați și funcționali în interacțiunile lor unul cu celălalt.

No Man’s Sky Beyond - piese noi de construcție de bază și meșteșugare

No Sky's Man Beyond modificări și note de corecție

În timp ce asistența Sky Online și VR a lui No Man sunt, fără îndoială, punctele culminante ale acestei actualizări (fiecare dintre ele ar fi constituit, în mod normal, o actualizare proprie), aceasta este departe de tot ceea ce se schimbă cu Sky No Beyond Sky.

Iată doar câteva dintre cele mai importante functii noi știm că ajung cu actualizarea dincolo:

Actualizarea No Sky Sky Beyond

Omule, este o mulțime de lucruri pe care actualizarea No Man’s Sky Beyond o adaugă la joc. Ar putea fi acesta punctul culminant al arcului de răscumpărare de trei ani al lui No Man's Sky și Hello Games? Dacă toate aceste noi funcții și sisteme ambițioase funcționează așa cum se intenționează și revitalizează jocul în modul în care toată lumea speră, atunci este o posibilitate foarte puternică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *