Nou remorcă Nostalgic pentru Sega Mega Drive Mini

 Sega Mega Drive Mini a anunțat Ghouls N Ghosts, Mega Man Wily Wars și Street Fighter 2

În Europa, sosirea Sega Mega Drive Mini a fost amânată până în octombrie, dar este la doar o lună distanță de sosirea reeditarea în miniatură a istoricei console Sega din Statele Unite, iar compania a văzut de cuviință să stârnească curiozitatea celor care o așteaptă și a celor care o vor primi târziu, cu un nou trailer.

În videoclipul, pe lângă câteva fotografii ale mini-consolei care ne oferă o privire mai bună și asupra aspectului estetic al acesteia din urmă, unele dintre 42 de jocuri video care vor fi pre

Printre titlurile video, putem recunoaște Strider, Axa de Aur, Coloane, Virtua Fighter 2, iar remorca se închide odată cu anunțul celor două „bonusuri”. jocuri ”, Tetris și Darius. După cum se poate observa din scurtmetraj, jocurile par să se desfășoare lin și fără probleme, astfel încât fanii consolei istorice care doresc să se cufunde în nostalgie pot dormi vise liniștite.

După cum am menționat, Sega Mega Drive Mini în Europa va ajunge în 4 octombrie, datorită unor dificultăți logistice temute de companie.

Ce crezi? Cât de mult aștepți întoarcerea Mega Drive?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *