Noua actualizare a Sportului Gran Turismo ajunge mâine, aici sunt detaliile

Lucrările ale lui Polyphony Digital continuă nestatornic pentru a îmbunătăți și a îmbogăți din ce în ce mai mult Gran Turismo Sport, cel mai recent episod din seria istorică de simulare a automobilelor Kazunori Yamauchi.

Prin paginile blogului PlayStation, descoperim în sfârșit noutățile la care au lucrat dezvoltatorii studioului japonez pentru luna iulie. Începând de mâine, jucătorii vor putea descărca patch-ul 1.41 care va introduce o serie de mașini noi (unele dintre ele au scurs pe net în ultimele zile), inclusiv Honda Civic Type 3 '98, apreciat pentru faptul că este deosebit de compact și ușor, și Porsche 911 Turbo (930) din 81, înainte de seria sa de a monta un motor Turbo. Mai jos vă prezentăm momi ale cinci vehicule pe care veți putea să vă puneți mănușile începând de mâine, miercuri, 31 iulie și pe care le puteți admira grație galeriei de imagini din partea de jos a știrilor:

  • Honda S800 '66
  • Honda Civic Type R (EK) '98
  • Jaguar tip D '54
  • Mazda Roadster Touring Car
  • Porsche 911 Turbo (930) '81

Pe lângă aceasta, dezvoltatorii au confirmat și faptul că au adăugat noi runde pentru modul GT League care vor îmbogăți astfel Campionatul Mondial Hatchback, Nostalgia 1979 și Seria de Endurance Competiție X2019 . Pe de altă parte, se pare că nu există niciun semn al ploii mult așteptate, expusă în ultimele săptămâni, dar niciodată implementată oficial în cadrul titlului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *