Noua navă a insulei naufragiat, Pass Royale, Skin Skin, recompense și modificări de echilibru explicate

Sezonul 2 Clash Royale se lansează oficial pe 5 august, introducând o mulțime de funcții noi și interesante pentru hit-ul strategiei pentru dependență. Există o nouă arenă, un nou Pass Royale, tone de recompense noi, incluzând Tower Skin, schimbări de echilibru și multe altele.

Ne-am gândit să rotunjim toate noile funcții din această postare, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați când actualizarea va începe luni.

Clash Royale Sezonul 2 – Caracteristici noi:

New Arena – Shipwreck Island

Shipwreck Island este o arenă complet nouă, care va ajunge odată cu sezonul 2. Având în vedere că suntem în prezent în în mijlocul unei veri înfiorătoare, are sens că această arenă are loc pe plajă.

Superbe ape albastre, nisipuri galbene bogate și umbrele de soare te vor implora să pleci în vacanță. Cel puțin poți avea unul în joc, nu?

Pass Royale Sezonul 2

Pass Royale din sezonul 2 prezintă 35 de noi niveluri de recompensă, la fel ca ultima, cu un nou brand Sandcastle Tower Skin care este deblocat atunci când ai ajuns nivel 30.

Există, de asemenea, un emot pirat pentru regele tău – primul rege emot de la lansarea lui Clash Royale! – și, desigur, o legendară garantată pentru oricine ajunge la ultimul nivel 35.

Noua provocare – Wall Breakers: Island Rush

Wall Breakers: Island Rush este o nouă provocare care vine în sezonul 2, care pare să dublați-vă pe actuala carte de întrerupătoare de perete, introducând alte două scheleturi cu barilă.

Legendary Fisherman – Disponibil pentru toți

Noul brand Legendary Fisherman va fi în sfârșit disponibil pentru toată lumea cu lansările din sezonul 2. Acum, în sfârșit, puteți înceta să priviți în invidie.

Schimbările soldului din sezonul 2:

Archerul magic

Arcașul magic primește un tampon considerabil cu sezonul 2, sporindu-și daunele cu 16%. Viteza sa de lovire primește o ușoară reducere până la 1,1 secunde de la 1,0 secunde.

Fisherman

Este vorba despre toate buff-urile pentru ultima carte Fisherman, care obține o creștere de 10% a HP și o creștere a ancorei de la 6,5 ​​la 7

PEKKA

PEKKA pierde 9,5% din HP-ul său total, dar câștigă un tampon considerabil din gama melee de la o gamă scurtă la o lungă. , de la 0,7 secunde la 0,8 secunde. Acest lucru are sens, întrucât Lumberjack-ul produce daune grave, iar viteza de lovire a fost un pic ridicolă. plângeți, deoarece este un fel de card iritant.

Valkyrie

Valkyrie este în mare parte o rezolvare cu schimbările de echilibru, deoarece nu va mai deranja atacatorii corpoleti care pot lovi de la distanțe mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *