Noul trailer pentru Monster Hunter World Iceborne prezintă Nargacuga

 ICEBORNE MONDELE MUNCERULUI HUNTER

Capcom încearcă să aștepte publicarea extinderii mai substanțiale din Ice Hunter World, mai plăcută, publicând material nou în mod regulat. Într-un videoclip recent apărut pe canalul japonez, de exemplu, a prezentat temutul Nargacuga, unul dintre monștrii pe care vânătorii îi vor putea întâlni începând din septembrie.

Nargacuga zboară Wyvern, un fel de cruce între o panteră și un liliac, apărut deja în capitolele anterioare ale seriei. Nu este surprinzător, trailerul de prezentare pe care îl puteți vedea în partea de sus a acestei știri se concentrează tocmai pe evoluția la care a trecut odată cu trecerea timpului. Înainte de a-i arăta în toată gloria în Iceborne, videoclipul se concentrează pe prima sa apariție în 2008 în Monster Hunter Portable: 2nd Generation.

Monster Hunter World: Iceborne, ne amintim, va fi lansat pe 6 septembrie pe PlayStation 4 și Xbox Unu. în edițiile Standard și Digital Deluxe (ambele vor necesita jocul de bază pentru a funcționa). De cealaltă parte, jucătorii de PC vor trebui să aștepte până în ianuarie 2020 pentru a porni spre Boundary Expanses, noua zonă de joc mare, inclusă în extindere. Pe lângă Nargacuga, în ultimele zile am putut admira în acțiune și Glavenus Acido, Banbaro și Tigrex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *