Nu există Sky Sky Beyond: Lansați trailerul pentru actualizare cu multiplayer și Vr

Fără cerul omului

Hello Games a lansat trailerul de lansare al lui Beyond, actualizarea gratuită așteptată a No Man’s Sky, care introduce un nou mod multiplayer și suport complet pentru realitatea virtuală. Videoclipul, care poate fi vizualizat în partea de sus a știrilor, aruncă o privire asupra conținutului nou și a noii zone sociale.

Niciun semn de oprire a susținerii Hello Games la No Man’s Sky, care datorită diferitelor actualizări publicate în ultimele luni a continuat să crească, oferind noi provocări și conținut nou jucătorilor. Pe 14 august, Beyond va fi lansat în cele din urmă, o actualizare gratuită foarte așteptată care introduce noi activități multiplayer și suport complet pentru realitatea virtuală pe PC și PlayStation VR.

Trailerul de lansare aruncă o privire asupra diferitelor conținuturi care vor fi disponibile odată cu actualizarea dincolo. La 1:30 am, în special, putem admira noua zonă socială în care jucătorii lui No Man's Sky se vor putea întâlni în timpul sesiunilor de jocuri online, pentru a se alătura împreună pentru a participa la noile activități planificate.

Cu Dincolo, în plus, va fi posibil să joci Sky No No’s Sky în realitate virtuală atât pe PC cât și pe PS4 cu PlayStation VR. Potrivit lui Sean Murray, jocul No Man’s Sky în VR va fi un vis pentru fanii science-fiction. Abia așteptați să încercați această experiență?

Vorbind în loc de posibile actualizări în viitor, Sean Murray a vorbit și despre posibilitatea de a vedea noi actualizări după Beyond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *