Nu există Sky Sky Beyond: Patch-ul 2.04 rezolvă blocarea pe PS4 și Xbox One

Fără cerul omului dincolo

Salut Jocuri a lansat Patch 2.04 de Nu există Sky’s Man, o actualizare care își propune să rezolve erorile și problemele de crash raportate PlayStation 4 și Xbox One după sosirea noului Dincolo Actualizați.

Ieri a fost publicat Dincolo, actualizarea substanțială a Sky No No Man’s, care a adăugat modul VR, numeroase funcții noi pentru componenta multiplayer și o mai mare libertate în crearea bazelor.

Din păcate, actualizarea a introdus și câteva bug-uri care au provocat mai multe blocaje în versiunile PlayStation 4 și Xbox One ale jocului. Din fericire, tipii de la Hello Games au ascultat prompt feedback-ul utilizatorilor, publicând noul patch 2.04 în câteva ore, o actualizare corectivă care are ca scop rezolvarea problemelor de blocare raportate la PS4 și Xbox One.

După cum puteți citi schimbătorul de patch-uri 2.04. Salut Jocuri a rezolvat numeroase blocaje cauzate de PS4 și Xbox One prin încărcarea texturilor mari și gestionarea memoriei. Astfel, prin descărcarea și instalarea patch-ului 2.04 pe consolă, jucătorii nu ar trebui să mai vadă erorile enervante care au provocat prăbușirile constatate în ultimele ore ale jocului.

Ați întâlnit vreodată aceste probleme? Între timp, să ne amintim că în paginile noastre am vorbit despre toate inovații introduse de Sky Beyond de la No Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *