Nu există Sky’s Man on Switch? Posibil, potrivit lui Sean Murray

Sean Murray

În acest moment este posibil să joci Sky No No Sky pe toate platformele generației actuale, cu excepția Nintendo Switch, dar lucrurile s-ar putea schimba în curând.

Creatorul și fondatorul jocului Hello Games, Sean Murray, a spus că este interesat de posibilitatea dezvoltării unei versiuni a consolei Nintendo a simulatorului său spațial.

Iată cuvintele lui Murray:

„E foarte interesant. Îmi place Switch. În mod evident, suntem concentrați asupra a ceea ce lucrăm în acest moment, dar am petrecut, de asemenea, mult timp pentru PlayStation VR pentru a optimiza jocul. M-ar interesa să înțeleg ce este posibil și ce nu. În prezent, avem însă și alte proiecte care necesită atenția noastră. „

Prin urmare, se pare că a Versiunea Nintendo Switch din No Man's Sky poate sosi în viitor, dar este nevoie de timp pentru a permite echipei Hello Games să termine lucrul la următoarea extindere gratuită a jocului și să studieze în profunzime capabilitățile consolei hibride a Grande N, a cărei tehnică capacitățile sunt destul de limitate.

Vă reamintim că în câteva zile va exista lansarea Sky Beyond No Man, o expansiune gratuită care introduce multe caracteristici noi, printre care găsim și suport pentru realitatea virtuală și multiplayer online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *