Nu te încuraja! Trucuri: sfaturi și ghid pentru a găsi și păstra un loc de muncă

În articolul de astăzi, vom acoperi „Nu vă lăsați foc”! sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă și pe cât posibil, păstrați-l și pe acesta!

Acum, cât acest joc va fi similar cu viața reală, cu găsirea unui loc de muncă, reușind să plătească împrumuturi pentru studenți și multe altele (iad, da, verificare realitate!), Este, de asemenea, un pic distractiv din cauza tuturor interacțiunilor pe care le are personajul și toate lucrurile exacte pe care dezvoltatorul le-a pus practic în joc.

Deci, fără alte detalii, iată-ne Nu te încuraja! Sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să găsiți și să vă mențineți un loc de muncă în Coreea!

Nu vă supărați dacă nu primiți un loc de muncă

Încă de la începutul jocului nu veți primi o mulțime de locuri de muncă, așa că veți vedea că veți primi concediu sau ați eșuat interviul mai mult decât credeți că este posibil. Ei bine, acest lucru este perfect în regulă, deoarece cu cât eșuează mai multe interviuri, cu atât sunt mai mari șansele de a fi acceptat la următorul loc de muncă!

Așadar, odată ce începeți să căutați noi locuri de muncă, ceea ce ar trebui să faceți este să acceptați să nu primiți locurile de muncă (eșuând interviurile) și să treceți la următorul, apoi la următorul și așa mai departe.

Ori de câte ori ați respins șansele dvs. crește drastic, așa că aș susține că câteva respingeri timpurii ar putea fi foarte bune pentru a avea un loc de muncă bun mai târziu.

Începeți să primiți locuri de muncă cu normă parțială!

Locurile de muncă cu timp parțial sunt super utile, deoarece acestea vor fi practic singura modalitate în care îți poți câștiga viața mai devreme, din moment ce locurile de muncă nu îți vor plăti banii și în schimb te concediezi zi de zi. (la fel de trist și dur pe cât sună)

Joburile cu timp parțial pot fi găsite în partea dreaptă a ecranului sub butonul „Joburi cu timp parțial” și sunt disponibile aproximativ la fiecare 5 minute (4:40 sau aproximativ). Tot ce trebuie să faceți este să vizionați un anunț și veți putea economisi pe niște bani.

Acesta va fi aproape singura ta modalitate de a supraviețui prin etapele incipiente ale jocului, așa că asigurați-vă că o faceți!

In orice caz: nu încercați să mergeți pentru un loc de muncă cu timp parțial atunci când rulați în prezent cu un loc de muncă decent, deoarece s-ar putea să îl pierdeți! Unul dintre motivele pentru care poți fi concediat este faptul că ai mai multe locuri de muncă, așa că ține cont de asta!

Faceți anumite actualizări cât mai curând

În timp ce jocul tinde să se enerveze după un timp, doar cu locuri de muncă neplăcute și promovarea nu reușește, există anumite lucruri pe care le poți face pentru a facilita munca și a câștiga experiență mai repede.

Pe mijlocul ecranului există un buton numit „îndemânare”. Atingeți-l și veți vedea o listă de abilități care vă pot ajuta personajul să se dezvolte și să câștige mai mulți bani mai repede. În opinia mea, ce ar trebui să actualizați mai întâi, există tehse:

– Sănătate (adăugați un punct)

– De lucru (deblocați până la nivelul 2, apoi economisiți bani pentru a debloca pentru nivelul 3 deocamdată)

– Vorbind (adăugați un punct)

În opinia mea, Lucrul este cel pe care ar trebui să te concentrezi cel mai mult, deoarece îți va spori viteza de lucru, iar dacă vrei un loc de muncă bine plătit, atunci ai încredere în mine – vei avea nevoie de asta! Aveți nevoie de o sumă mare de bani pentru a face toate actualizările aici, deci asigurați-vă că aveți răbdare – veți avea nevoie și de asta!

Alegeți răspunsurile corecte!

Uneori, veți vedea că va exista o bulă de dialog albastru lângă unele personaje – fie ale voastre proprii, fie ale celor care vă vizitează biroul. Atingeți bula și asigurați-vă că citiți întotdeauna întrebările și răspunsurile în mod corespunzător, deoarece rezultatul final poate fi catastrofal!

În general, cel mai bun răspuns este cel de pe caseta albastră, dar dacă doriți să vă încercați norocul cu ceilalți, nu ezitați să faceți acest lucru. Am și de la 58% șansa de promovare a scăzut direct la 0. Nu a fost deloc distractiv – așa că încercați pe propriul dvs. risc!

Atingeți personajul dvs. pentru a crește viteza de lucru

Când atingeți personajul dvs. veți putea crește viteza cu care lucrează. Asta este bine dacă doriți să terminați rapid anumite sarcini, dar aveți grijă, pentru că va costa cu sănătatea dvs.! Încearcă să nu scadă la 0!

Sarcinile dvs. sunt practic numărul de cărți pe birou, deci, cu cât aveți mai multe, cu atât mai multe sarcini trebuie să faceți. Când cărțile vor ajunge în vârf, nu veți mai putea să vă ocupați, așa că fie va trebui să terminați unele pentru a lua mai multe sarcini, fie veți pierde slujba!

Acestea ar fi toate Donurile noastre nu te aruncă! sfaturi și trucuri pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi de joc mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *