Numele Xbox Scarlett? Comentariile Xbox Team Leader, dar nu deranjează!

Microsoft prezintă proiectul Scarlett, noua consolă Xbox Next-Gen care urmează să fie lansată la sfârșitul anului 2020

Într-un video amuzant a fost acordat redactorilor GameInformer.com, Matt Booty, responsabil cu gestionarea Xbox Game Studios, a discutat multe subiecte.

Printre acestea, evident, „Proiect Scarlett” nu poate lipsi, numele de cod al hardware-ului viitor pentru Microsoft. Odată cu partajarea primelor informații oficiale cu ocazia E3 2019, Redmond House a confirmat că consola va debuta pe piață în ultimele luni ale anului 2020, însoțită de lansarea lui Halo: Infinite. Deocamdată, însă, gigantul jocurilor video nu a dorit încă să comunice publicului care va fi numele final al Xbox Scarlett.

Tocmai în acest punct, Matt Booty a fost chestionat și întrebat dacă în prezent este conștient de acest lucru. Amuzat, liderul echipei Xbox a încercat să nu dea peste cap. În primul rând, el a povestit cum sunt instrucțiuni în Microsoft dedicat special alegerii numelor de cod legate de proiecte interne diferite, de asemenea, pentru a împiedica două sucursale ale Companiei să aleagă aceeași. Booty a declarat că nu a participat direct la alegerea numelui de cod „Project Scarlett”. În ceea ce privește numele final al consolei, după o scurtă pauză de reflecție, el a spus amuzat: „Am văzut câteva poze!”. După ce a declarat că are „O idee despre cum ar trebui să arate”din păcate, dar previzibil, a oferit mai multe detalii. Ce părere aveți, aveți ipoteze despre cum se numește noua consolă Microsoft ar putea fi?

În același interviu, Matt Booty a discutat și despre noi studii dobândite. În încheiere, rămânând în lumea Xbox, subliniem că recent Phil Spencer a discutat despre importanța jocurilor cu un singur jucător pentru Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *