O copie sigilată a copilului Icarus pentru NES Vândut pentru 9.000 de dolari pe Ebay

 Kid Icarus

Uneori se întâmplă ca în timpul curățării unei mansarde, a unei mansarde sau a unei pivnițe să apară amintiri din trecut pe care am crezut că le-am uitat. Pe lângă valoarea nostalgică, totuși, unele obiecte pot avea și o valoare economică și pot oferi proprietarului o sumă bună de bani.

Acest lucru i s-a întâmplat lui Scott Amos, în Statele Unite, în urmă cu câteva zile. Mama sa a decis să curețe mansarda după mai bine de douăzeci de ani de când Scott a plecat de la casă și, printre altele, a găsit o copie sigilată a Kid Icarus pentru NES, cu o chitanță care arată cumpărarea în decembrie a. 1988, când bărbatul avea 9 ani.

Este probabil un cadou de Crăciun pe care părinții uitaseră să-l livreze, așa cum a explicat Scott într-un interviu recent. Amos nu avea nici o idee despre valoarea cartușului, așa că a chemat o companie americană pentru a evalua condițiile jocurilor video pentru colecționari, și a descoperit că poate câștiga mulți bani.

9.000 de dolari câștigați au fost apoi cheltuiți într-o vacanță de familie la Disneyland, desigur împreună cu părinții responsabili pentru achiziționarea celebrului cartuș Kid Icarus la acea vreme, ca o concluzie demnă a poveștii.

Și tu? Te-ai gândit vreodată să ai ascunsă o comoară în garaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *