O geacă de piele și un Supercar cu șase roți în noua imagine Cyberpunk 2077

 Cyberpunk 2077

Dealerii de jachete din piele vor fi adevărații maeștri ai Night City, judecând după numărul de paltoane pe care CD Projekt continuă să le pună în imaginile Cyberpunk 2077 ca fiind astăzi în care se poate admira, printre altele lucruri, chiar și un supercar singular cu șase roți.

Jacheta foarte proastă din piele a umbrei imortalizate în noua fotografie din CP2077 (exact, există și acronimul pseudo-social al Cyberpunk 2077! ) Se mândrește, de asemenea, cu un accesoriu dorit de fiecare iubitor de modă înaltă a Night City, și anume o armă submașină drăguță.

Pentru a obține mai bine aceste munți de mușchi, eroul nostru neînfricat V va trebui să cheltuiască o avere pe obiecte de echipament. și muncește din greu pentru a crea o legătură cu diferitele autorități și facțiuni care comandă între mahalale și cele mai cochete cartiere din gigalopoli californieni . Cine va opri haina războinic al nopții și în pantofii de netrunner, poate face asta câștigând experiență și obținerea celor mai bune jucării tehnologice ale producătorilor de hackeri și implanturi cibernetice, așa cum se vede în imaginile recente cu mișcare și nanofilamente. V?

Eforturile depuse de utilizator pentru a evolua abilitățile cyber-ucigătoare ale personajului său vor fi răsplătite în mare măsură de dezvoltatorii polonezi: prin hotărârea de a ocoli apărările inamicului de a se transforma printr-o abordare furtivă de fapt, vom avea posibilitatea de a rupe ritmul frenetic al filmărilor prin zeroarea memoriei provizorii a adversarului și reprogramarea sinapselor sale până la punctul de determinându-l să se sinucidă . Pentru a înțelege în ce scop poate avea setul dublu de anvelope pentru supercar Cyberpunk 2077, în schimb, va trebui să așteptați până la lansarea ficțiunii CD Projekt RED, programată pentru 16 aprilie 2020 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *