Odisea Super Mario: Mario este de nerecunoscut într-un mod … care îi ia mustața!

Odiseea Super Mario:

Dincolo de pălărie și inevitabila instalație sanitară, mustață reprezintă unul dintre lui Mario cele mai caracteristice trăsături. Cum ar arăta mascota Nintendo fără păr pe față? Putem afla mulțumită unui Odisea Super Mario Mod.

Modul în cauză, publicat pe portalul Gamebanana, se limitează la eliminarea mustaței din modelul poligonal al lui Mario din Odisea Super Mario, atât în ​​interiorul jocului, cât și în timpul scenelor. Cum arată chipul instalatorului mustachioed … fără mustață? O puteți vedea în filmul de deschidere, unde Mario rătăcește prin lumile Super Mario Odyssey cu chipul curat, fără mustață.

Faimosul Nintendo mascota pare să întinerească, demonstrând și mai puțin decât cei 24 de ani ai săi. Este adevărat că mustața poate da un aspect mai matur și este la fel de evident – judecând după rezultatul acestui mod – că o față cu sau fără barbă poate demonstra câțiva ani mai mult sau mai puțin.

Ce părere aveți despre rezultatul final? Nu pare Mario un pic ciudat fără mustața lui iconică? Spuneți-ne în caseta dedicată comentariilor, în partea de jos a știrilor.

Cu această ocazie, vă reamintim că Odisea Super Mario este disponibil exclusiv pe Nintendo Switch începând cu 27 octombrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *