OnPipe Ghidul începătorului: Sfaturi, cheaturi și strategii

OnPipe este un joc de acțiune foarte liniștitor și captivant, care vă provoacă să colectați sâmburi de porumb într-o ceașcă și să-l vindeți persoanelor digitale. S-ar putea să nu sune interesant, ci doar să așteptați până când bateți niște porumb de pe conductă. E ridicol de satisfăcătoare.

În acest ghid, vă vom oferi o grămadă de sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să profitați din plin de acest joc arcade satisfăcător. Nu te vei transforma într-un profesionist, errr, popper de porumb? Colector de porumb? Nu știm ce înseamnă termenul. Nu veți fi așa, dar veți fi destul de aproape.

OnPipe Ghidul pentru începători – Cum funcționează:

OnPipe nu este deosebit de complicat. De fapt, nu include nici un tutorial. Există un mecanic de control: atingeți și țineți apăsat pe ecran pentru a strânge o bandă de cauciuc în jurul unei țevi. De ce faci asta? Pentru a tăia porumbul de pe conductă, puteți să-l colectați într-o ceașcă.

Cu toate acestea, nu puteți să țineți permanent banda de cauciuc în jos. Dacă formația intră în contact cu orice secțiune colorată de țeavă, jocul se termină. De asemenea, dacă țineți banda pe teava atunci când sunteți pe punctul de a ajunge la o creștere, este peste joc.

Pur și simplu evitarea jocului pe ecran este doar o parte a provocării. În mod ideal, veți dori să colectați fiecare kernel de porumb. Nu numai că vă va oferi cel mai mare scor – veți obține un impuls multiplicator de fiecare dată când veți culege fiecare bucată de porumb într-o secțiune, până la un posibil multiplicator de 5 ori – dar veți umple rapid ceașcă de porumb

De ce este important? Ei bine, îți plătești numai recompensa când paharul este plin. Aceasta durează în mod obișnuit aproximativ trei niveluri de colectare a fiecărei bucăți de porumb. Umpleți o ceașcă și o puteți vinde pentru bani pe care îi puteți cheltui pe produsele cosmetice de porumb și trupă – da, ați auzit corect.

Sfaturi și trucuri OnPipe:

  • Dacă nu colectați porumb, ridicați banda de cauciuc de pe conductă: Nu mizerie în jur – dacă nu colectați porumb, ridicați această bandă de pe conductă. Probabil că vei lovi singur acel joc peste ecran înainte de a lovi ceva porumb
  • Colectează fiecare bucată de porumb: Nu pierde niciun porumb, deoarece nu numai că îți va lua mai mult timp să-ți umpleți ceașca și obțineți recompensele, dar veți pierde și acest multiplicator, astfel încât să nu obțineți un scor atât de ridicat.
  • Mențineți multiplicatorul ridicat: Vorbind despre scor, doriți să păstrați multiplicatorul la fel de mare ca puteți să vă asigurați că obțineți un scor mare și faceți acest lucru urmând sfatul nostru din glonțul anterior.
  • Petreceți monedele pe produsele cosmetice pentru porumb și slicer: Când ați colectat o anumită cantitate de aur, puteți cheltuiește-o pe produse cosmetice noi pentru porumbul tău și felia ta.
  • Alegeți momentul potrivit pentru a începe: Nu începeți un nivel în mijlocul unei porțiuni de porumb, deoarece vă va readuce înapoi. În schimb, așteptați o secțiune ușoară a porumbului să apară și apăsați și mențineți apăsat apoi pentru a porni nivelul, colectând totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *