Overwatch: Samsung Morning Stars îi salută pe concurenți și anunță noul antrenor

 Overwatch Contenders

Cel de-al doilea sezon al Overwatch Contenders Europe, un campionat de cadeți dedicat celor făcute de tragicul eroic Blizzard, este pe punctul de a-și atinge punctul culminant cu marea finală care va vedea echipa italiană de HLS Esports – format, însă, aproape în totalitate de jucători danezi – se confruntă cu nava de luptă finlandeză Gigantti. înaintați în drum spre playoff. Înfrângerea a venit chiar în sferturile de finală, în derby-ul împotriva HSL Esports. Deși meciul a început în cel mai bun mod posibil pentru formația de la Bergamo, Leii au devenit protagoniștii unei reveniri decisive și nemiloase, ceea ce i-a determinat să sune trei hărți la rând: Templul lui Anubis, Hollywood și Dorado.

Călătoria Samsung Morning Stars către concurenți se va relua cu siguranță în sezonul viitor, deși, cu toate probabilitățile, nu vom vedea aceeași listă în acest an. Cel puțin, în conformitate cu cele raportate, reînnoirea nu trebuie să fie radicală.

Lista oficială pentru acest sezon a fost compusă de antrenorul Richard ” Pipou ” Buscami și șapte jucători, inclusiv cinci inedite: Adam ” Khegasi ”Benaouad, Owen” Slur ”Warne, William” Solicitând ”Vetter, Theo” Tek36 ”Guillebaud și Simon” Chubz ”Vullo. Cei doi senatori, deja în vigoare la Morning Stars, sunt Edmondo „Dragoneddy” Cerini și Arthur „Dridro” Szanto.

Acum, antrenorul PiPou va prelua rolul de antrenor asistent al echipei naționale franceze la Cupa Mondială a Overwatch, în timp ce Samsung Morning Stars a anunțat – chiar înainte de marele meci împotriva HSL Esports – sosirea la Bergamo a unui nou antrenor principal : Evert „ CasePanda „ Holmsen, antrenor suedez de experiență. Trebuie doar să așteptăm să aflăm cum va evolua echipa Bergamo pentru sezonul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *