Overwatch: Sigma și rolurile de la coadă sunt disponibile pe PC, PS4 și Xbox One

Overwatch

Așteptarea s-a încheiat definitiv și de astăzi Sigma a abandonat oficial PTR-ul Overwatch (Public Test Realm) pentru a ateriza pe PC-uri și console.

Noul rezervor are control deplin asupra gravitației, iar abilitățile sale îi permit să lanseze sarcini gravitaționale care sări de pe ziduri pentru a exploda apoi, arunca o barieră împotriva inamicilor, oprește gloanțele și apoi transformă-le în scuturi și aruncă grămezi de moloz împotriva lor. adversarii. Sigma's Ultimate Fluxul gravitațional permite eroului să ridice in aer inamicii într-o zonă restrânsă și apoi să îi prindă în pământ.

În cazul în care rezervorul nu ar trebui să fie rolul tău preferat, trebuie să fii conștient de faptul că actualizarea de astăzi a introdus și Coada de roluri în Overwatch. Noul sistem de confecționare a meciurilor va permite jucătorilor să își selecteze rolul înainte de a începe căutarea unui meci și, pe toată durata acestuia, va fi posibilă doar selectarea caracterelor aparținând acelei categorii specifice. În ceea ce privește meciurile competitive, fiecare rol va avea propriul său scor și va necesita diferite locuri de meci.

Ați deja aruncat o privire asupra tuturor a pielii epice și legendare a lui Sigma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *