Pachetul Mortal Kombat 11 Kombat – Data lansării Nightwolf, Spawn, Sindel

Mortal Kombat 11 are o listă destul de mare dacă nu includeți bonusul de deblocare pentru îngheț și precomandă, care este Shao Kahn. Cu toate acestea, există un joc Kombat Pass disponibil pentru joc, iar NetherRealm Studios a dezvăluit care fețe cunoscute veți vedea din șase personaje suplimentare pe care le veți putea juca în cursul acestui an. Cu câteva zile înainte de EVO 2019, aruncăm o privire mai mare asupra Nightwolf, inclusiv data lansării sale.

Indiferent dacă ești un nou venit sau un veteran kombatant, există o mulțime de lucruri de știut despre Mortal Kombat 11. Mergeți la pagina noastră hub pentru tot ce trebuie să știți pe care îl puteți găsi în ghidul nostru Mortal Kombat 11.

Vă recomand, de asemenea, să consultați ghidul nostru pentru agricultură Mortal Kombat 11 pentru tot ce trebuie să știți despre resursele agricole pentru a debloca chestii în Krypt – despre care puteți consulta ghidul nostru Mortal Kombat 11 Krypt pentru a afla mai multe despre. În cele din urmă, există, de asemenea, mortalitățile noastre Mortal Kombat 11 și brutalitățile Mortal Kombat 11 pentru toți acei răniți.

Ghidul Mortal Kombat 11 Kombat

În acest ghid, vă vom explica ce este în Pachetul Kombat pentru Mortal Kombat 11, precum și cum să îl cumpărați dacă sunteți atât de înclinat să îl cumpărați. Puteți să îl achiziționați direct de la Steam pentru 32,99 GBP, 39,99 € sau 39,99 USD.

Data lansării Nightwolf – Mortal Kombat 11 personaje Kombat Pack

Există șase caractere confirmate în pas. Deși nu toate au fost dezvăluite până în prezent, acum au fost patru care au fost identificate, iar celelalte două sunt puternic implicate în remorcă prin unele efecte sonore. Aceste personaje vor fi, de asemenea, vândute individual atunci când vor fi lansate, deși prețurile pentru fiecare nu sunt confirmate încă. Mai jos sunt personajele confirmate din pachetul Mortal Kombat 11 Kombat.

 • Shang Tsung – 18 iunie 2019 (Acces timpuriu) / 25 iunie 2019
 • Nightwolf – 13 august 2019 (Acces timpuriu) / 20 august 2019
 • Sindel
 • Spawn – da, acel spawn din seria de benzi desenate a lui Todd McFarlane apărută în Image Comics.
 • Celelalte două personaje sunt speculații, așa că vom da raționamentul din spatele motivului pentru care credem că acesta este cazul: [19659011] Ash from The Evil Dead – Există un efect sonor în lanț și am avut deja Leatherface în masacrul cu lanțuri din Texas, în Mortal Kombat X. Asta și Bruce Campbell au făcut un tweet despre joc, chiar dacă cineva a încercat să stearga zvonul.

 • Terminator – Bateria de tambur spre capătul remorcii este similară cu cea de la Terminator 2: Judgment Day. Fie că este vorba despre T-800 de Arnold sau T-1000, asta nu este clar, dar banii mei sunt pe Schwarzenegger.
 • Rețineți că încă un personaj – Shao Kahn – este disponibil separat și nu face parte din Pachetul Kombat. El a fost anterior un bonus de precomandă. Frost este de asemenea disponibil pentru a fi achiziționat separat, dar poate fi deblocat completând capitolul 4 din modul de poveste al lui Mortal Kombat 11.

   Johnny Cage s-a îmbrăcat ca o mimă, pozând ca o mimă.

  Mortal Kombat 11 Kombat Conținut pachet

  În plus față de cele șase caractere noi, veți obține, de asemenea, următoarele elemente. Nu este clar cum veți putea cumpăra celelalte

  • Accesul timpuriu al unei săptămâni la luptătorii DLC. Acest lucru este exclusiv pentru proprietarii pachetului Kombat.
  • Șapte piei de caractere exclusive. Aceasta include:
   • costumul „Ninja Mime” pentru Johnny Cage, care este disponibil la cumpărare.
   • Scorpion „Klassic”, Sub-Zero și Noob Saibot Skins (lansând cu Shang Tsung).
  • Șapte seturi exclusive de unelte.

  Din păcate, există câteva piei care sunt disponibile numai în afara Kombat Pass, dar sunt achiziționabile în joc. Acestea sunt: ​​

  • Scorpion – Demon de aur (numai ediția lui Kollector)
  • Skarlet – Războiul Kold

  Acest lucru încheie ghidul nostru Kombat Pass, dar există o mulțime de personaje pe care le puteți reda ca în jocul în prezent. Pentru tot ceea ce trebuie să știți despre ei, accesați ghidul nostru de personaje ale lui Mortal Kombat

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *