Pass of Premium Premium Call of Duty Mobile: Merită?

Call of Duty Mobile este un joc uimitor pentru mobil, care poate fi jucat 100% ca joc gratuit pentru a juca. Cu toate acestea, vă oferă șansa de a cheltui bani din viața reală dacă doriți prin intermediul Premium Pass și Premium Pass Plus.

Și în articolul de astăzi vreau să vorbesc un pic despre aceste treceri și să văd dacă ar trebui să le cumpărați sau nu. Pentru că dacă putem spune un lucru despre ei, asta nu este ieftin!

CoD Mobile Premium Pass vs Premium Pass Plus

După cum spuneam, există două tipuri de treceri disponibile în CoD Mobile: Premium Pass, care costă 800 de puncte CoD (10 USD), în timp ce Premium Pass Plus costă 2.000 de puncte CoD (25 $).

Obiectivul principal al Premium Pass este de a vă oferi mai multe și mai bune recompense pe măsură ce Tier Up în timpul unui sezon. Aceste recompense (dacă le veți obține pe toate, adică) au o valoare combinată de peste 40.000 de puncte CoD. Ceea ce sună bine.

De asemenea, deblocați sarcinile Elite, care sunt practic sarcini suplimentare pe care le puteți finaliza pentru a vă crește nivelul mai rapid.

Premium Pass Plus vă oferă tot ceea ce vă oferă Premium Pass, dar aruncă și 25 de niveluri gratuite. Deci, dacă îl cumpărați la nivelul 10, sunteți transportat imediat la nivelul 35 și așa mai departe.

Merită aceste treceri?

Adevărul este că recompensele pe care le obțineți ca jucător gratuit pentru a juca (fără pas) sunt destul de inutile.

Pe de altă parte, Premium Pass are câteva recompense frumoase, de la deblocarea Ghostului până la obținerea unei tone de lucruri extrem de utile pe parcurs, inclusiv unele Crate Battle Pass care dețin câteva recompense uimitoare în interior.

Veți câștiga, de asemenea, puncte CoD: veți obține de fapt 800 dintre acestea dacă reușiți să atingeți nivelul 93. Acest lucru înseamnă că, dacă ajungeți acolo, puteți obține un nou Premium Premium gratuit dacă nu cheltuiți niciunul din CoD câștigat puncte.

Bineînțeles că a ajunge până la nivelul 93 nu este ușor și, probabil, majoritatea oamenilor nici măcar nu se vor apropia. Dar cei care sunt cu adevărat dedicați, joacă un joc bun și reușesc să finalizeze zilnic toate misiunile vor avea cu siguranță o șansă mai bună de a ajunge acolo.

Chiar și fără punctele CoD și perspectiva unei treceri gratuite, obțineți totuși recompense foarte frumoase, inclusiv arme speciale cu atribute speciale. De exemplu, primiți de la început seria M4 – G, care crește viteza de mișcare o perioadă de timp după reîncărcare.

Există, de asemenea, diferite alte arme pe care le puteți debloca cu un permis, precum și diverse articole cosmetice și credite obișnuite. Deci, există cu siguranță o valoare aici.

Dar pentru a răspunde la întrebare – dacă trecerea de luptă merită sau nu – răspunsul depinde de cât de activ ești:

Dacă sunteți un jucător casual, jucând din când în când (sau chiar zilnic, dar nu foarte tare), probabil vă puteți bucura în continuare de joc fără el.

Dacă, pe de altă parte, sunteți un fan al CoD Mobile, Premium Pass vă va face viața mai ușoară și vă va permite să obțineți o mulțime de personalizări în joc. Veți debloca mai rapid armele mai bune și veți strânge credite și puncte de CoD mai rapid, astfel încât acest lucru s-ar putea dovedi util.

Dar Premium Pass nu este ceva pe care l-aș considera un adevărat schimbător de jocuri. Nu este într-adevăr o situație de „plată pentru câștig”, așa că nu veți fi lăsați în urmă mult dacă nu o obțineți. Ceea ce este surprinzător și uimitor.

Înapoi la dvs. acum: ați primit Pass Premium în Call of Duty Mobile? Spuneți-ne de ce ați ales să îl obțineți (sau să-l ignorați complet).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *