Persona depășește 10 milioane de exemplare vândute: un eveniment pe P5 Royal este programat pentru sfârșitul lunii august

Persona 5 Royal: Video comparativ al noilor locații și al adevăratului Tokyo

În zilele înflăcărate ale Gamescom 2019 care preced deschiderea noii ediții a Tokyo Game Show, liderii de la Atlus ne informează că seria Persona a depășit 10 milioane de exemplare vândute. Editorul și dezvoltatorul japonez remediază și un eveniment dedicat Persona 5 Royal pentru 30 august.

Evenimentul care va sărbători succesul internațional al saga Phantom Thieves prin dezvăluirea de noi detalii despre următorul capitol al epopeii lor ruine va avea loc la 13:00 italianăpe Vineri 30 august la Billboard Live din Tokyo, dar va fi transmis în exclusivitate în Japonia prin canalul Abema Anime 2 al Abema TV.

În timpul evenimentului va fi posibil să admirați noi scene de joc , A nou cinematică remorcă , un concert „tematic” de Lyn, a roman vizual dedicat Jokerului și un panou cu o mulțime de informații despre titlu: în ciuda exclusivității canalului tematic japonez din emisiune, cu siguranță vom putea descoperi toate noutățile streaming-ului, prin re-publicarea punctelor culminante ale evenimentului la YouTube de fanii seriei.

Așteptând să aflu care va fi știri despre Persona 5 Royal care ne așteaptă în timpul spectacolului de la sfârșitul lunii august, vă reamintim că colosal ruinos de Atlus va ajunge în Occident în primăvara anului 2020 pe PlayStation 4 și PS4 Pro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *