Plants vs Zombies: Battle for Neighborville aproape de anunț? A înregistrat marca de la EA

PLANTS VS ZOMBIES

Se pare că un nou capitol din Piante vs Zombie seria poate fi anunțată în curând de Electronic Arts: compania a înregistrat într-adevăr un nou brand dedicat.

Este ” Plants vs Zombies: Battle for Neighborville „: Marca a fost de fapt identificată în cod EUIPO Baze de date (Oficiul pentru proprietatea intelectuală a Uniunii Europene). Forma dedicată se referă la „Software pentru jocuri de calculator” și ” ideologie software ”. Pe scurt, se pare că un nou capitol al celebrei serii de jocuri video este dezvoltat în studiourile Electronic Arts. Din păcate, nu există alte informații din formularul de înregistrare a mărcii comerciale, pentru a afla mai multe despre care va fi necesar așteptați un anunț oficial. Acestea din urmă, în plus, s-ar putea să nu fie prea târziu. Electronic Arts se află într-adevăr pe lista celor peste cincisprezece editori care vor folosi Gamescom 2019 etapa pentru a face noi anunțuri. Ce Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville ar putea fi printre acestea?

Echipa Electronic Arts a activat recent și pe partea din față a seriei Need For Speed, despre care noi informații par să ajungă în doar câteva zile, chiar înainte de deschiderea târgului din Köln. Compania a deschis, de fapt, un site misterios de teaser, pe care și-a făcut apariția o numărătoare inversă intrigantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *