PlayStation 4 Remote Play: suport pentru wireless DualShock 4 doar pe Android 10 și iOS13

PlayStation 4 Redare la distanță

Sony a lansat firmware actualizare 7.0 pentru PS4, noua actualizare a introdus câteva noutăți legate de petrecere, dar nu numai, extinzând suportul Play Remote la toate smartphone-urile Android, în timp ce până acum, compatibilitatea pentru jocul de la distanță pe sistemul de operare Google a fost limitată numai la dispozitivele din seria Xperia.

PS4 Remote Play pe Android funcționează pe toate dispozitivele (smartphone-uri sau tablete) cu ajutorul dispozitivului Android 5.0 operare sistem, o distribuție destul de învechită, care a rămas folosită doar pentru produsele low-end ieftine. Dar există o, sau pentru a conecta un DualShock 4 fără fir prin Bluetooth va trebui să aibă un actualizat dispozitiv către Android 10, printre acestea găsim Asus ZenFone 5Z, Huawei Mate 20 Pro, OnePlus 6T, OPPO Reno, Xiaomi Mi 9 și Xiaomi Mi Mix 3.

Dacă smartphone-ul dvs. nu acceptă Android 10, nu va fi posibil să conectați DualShock 4 prin Bluetooth și va trebui să „vă conformați” cu interfața virtuală pe ecran sau conexiunea prin cablu. Același lucru este valabil și pentru iPhone-uri și iPads, unde suportul pentru controlerul wireless este limitat la iOS 13, acesta din urmă compatibil cu toate produsele Apple, lansate cel puțin în ultimii patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *