PlayStation 4 Trece nota de 100 de milioane, cererea încă ridicată

Analiștii din industria jocurilor spun că Sony a livrat până în prezent 100 de milioane de unități PlayStation 4, iar cel mai recent raport financiar al companiei arată că cererea rămâne constantă. unele diagrame care compară vânzările pe durata de viață a PS4 cu alte sisteme ".

NOU O JOC:

Sony a livrat 100 de milioane de PlayStation 4 începând cu 30 iunie 2019.

Au fost livrate un total de 3,2 milioane de console în perioada aprilie-iunie. sfert. pic.twitter.com/wmUUETps85

 – Daniel Ahmad (@ZhugeEX) 30 iulie 2019
  

Ahmad spune că pune PlayStation 4 deasupra Wii și PlayStation 2 în ceea ce privește cât de repede a atins această etapă pentru unitățile totale livrate, deși graficul pe care l-a furnizat arată că traiectoria Nintendo Switch este foarte asemănătoare cu PS4.

Acest lucru face ca PlayStation 4 să fie cea mai rapidă consolă de acasă care să ajungă la 100 de milioane de unități de vânzare.

Mai rapid decât PS2 și Wii, care se aflau în urmă.

A durat PS2 în total cinci ani și 9 luni. PS4 avea doar 5 ani și 7 luni. pic.twitter.com/g4Bk8sckYf

 – Daniel Ahmad (@ZhugeEX) 30 iulie 2019
  

Conform Cel mai recent raport financiar al Sony PlayStation 4 a vândut 91,6 milioane de unități din decembrie 2018 (primul trimestru fiscal din sfârșitul anului 2019). Presupunând că vânzările au urmat o cale similară cu vânzările din anii precedenți, asta înseamnă că diferența dintre unitățile vândute și unitățile livrate este probabil destul de mică.

Al treilea trimestru din 2018 a cunoscut lansări majore precum God of War și Yakuza 6: Song of Life care fără îndoială a crescut vânzările în acea perioadă.

Cu toate acestea, chiar dacă Sony prevede vânzări de hardware mai scăzute pentru restul acestui an, se pare că cererea rămâne constantă. între 2 milioane și 3 milioane de unități vândute în fiecare trimestru. Acest lucru este și mai impresionant, având în vedere lipsa de software pentru prima parte programată pentru acest an și (în prezent) PlayStation 5 (sau cum se numește) pe drum pentru anul viitor.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *