PlayStation Plus: ultima zi pentru a descărca gratuit jocurile PS4 din luna august

Playstation Plus: zvon și speculație la jocurile gratuite din iulie 2019

După cum era planificat, liderii Sony Interactive Entertainment se pregătesc pentru lansarea jocurilor video PS Plus în septembrie. Oferta de jocuri PS4 gratuite din august rezervată abonaților PlayStation Plus este, așadar, destinată să se încheie foarte curând.

Începând cu după-amiaza zilei de marți, 3 septembrie, de fapt Colecția de joc instant accesibil tuturor celor care s-au abonat la un abonament la PS Plus vor vedea intrarea titlurilor gratuite din septembrie, și anume Darksiders 3 și Batman Arkham Knight. În consecință, începând cu după-amiaza zilei de 3 septembrie, nu va mai fi posibil să descărcați gratuit jocurile PS Plus pentru luna august din PS Store, și anume Colecția Omega din seria arcade de curse acrobatic Nimici și trăgătorul cu tematică „Sniper Elite 4 ″.

Sfaturile pe care le oferim tuturor abonaților PS Plus care nu au inclus încă cele două titluri în cauză în biblioteca lor de jocuri digitale, prin urmare, nu pot fi decât grăbiți-vă să descărcați cât mai curând Colecția Omega de Wipeout și Sniper Elite 4 înainte de colecția de jocuri instantanee PlayStation 4 salută titlurile gratuite PS Plus din septembrie.

În cele din urmă, vă reamintim că există unele promoții interesante cu abonament anual la PS Plus la o reducere mai mică de 50 de euro și o mulțime de jocuri oferite pentru abonații PS Plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *