PlayStation va susține o vitrină la Chinajoy cu 7 jocuri: Există și sufletul pierdut?

 Lost Soul Aside

În această seară va avea loc vitrina organizată de PlayStation la ChinaJoy, unde va dezvălui noi detalii despre jocurile video care fac parte din China Hero Project. Acesta este un proiect Sony care ajută unele startup-uri ale dezvoltatorilor din China și din alte părți ale Asiei să își dezvolte jocurile.

Cel mai cunoscut titlu al acestui program este cu siguranță Lost Soul Aside, un RPG de acțiune inspirat de Final Fantasy XV care s-a prezentat cu un remorc de joc drăguț în 2016, care a convins Sony să se concentreze asupra jocului video creat de Yang Bing.

Din păcate, de atunci, au existat puține actualizări ale titlului în cauză, ale căror ultime piese datează din demo-ul Lost Soul Aside, luat anul trecut la GDC. Momentan nu se știe dacă, dintre cele șapte titluri menționate de Sony, care va fi prezent la ChinaJoy, va exista și același Lost Soul Aside, dar cu siguranță ar putea fi cea mai potrivită ocazie pentru a afla în cele din urmă mai multe despre joc. , care a creat, de asemenea, unele așteptări, în special de la fanii genului.

Yang Bing în trecut a spus că speră că Lost Soul Aside va deveni o serie în viitor, deci există toate intențiile de a relua jocul.

În luna martie, #ChinaHeroProject a anunțat 7 noi titluri sub un turn care are o istorie de peste o mie de ani la Beijing. În luna august, ultimele progrese vor fi dezvăluite în vitrina online ChinaJoy a PlayStation-ului. 17:30 1 august, 2 zile. pic.twitter.com/piIxR4xnmh[19659004Alan—[email protected](@ChinaHeroPRJCT)30iulie2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *