PlayStation VR 2: zvonuri sugerează prezentarea până la începutul anului fiscal 2021

Playstation Vr: Nu există noi modele care vor însoți lansarea PS5

Lumea jocurilor video Sony a fost subiectul unui număr substanțial de zvonuri răspândite în dimineața zilei de marți, 13 august: de asemenea, protagonist Playstation VR.

În special, aceeași sursă care a raportat posibilitatea de a vedea Stare de joc organizat în noiembrie 2019 și de a putea participa la prezentarea Playstation 5 în cursul lunii februarie 2020 este expus și tema viitorului realității virtuale la Sony. În special, se precizează că primii pași pentru prezentarea Playstation VR 2 sunt în prezent în curs. Sony ar fi făcut noi investiții în sectorul realității virtuale, încurajată și de rezultatele unora teste, desfășurat în ultimele luni pe un an prototipul noului model al privitorului. Conform zvonului, principalii manageri ai zonei de marketing încep să planifice o prezentare oficială a Playstation VR 2 până la începutul anului fiscal 2021. Ca de obicei, vă invităm să vă amintiți că vorbim despre un zvon și nu o confirmare oficială.

În ultimele luni, diverse presupuse indiscreții cu privire la viitorul realității virtuale Playstation au găsit spațiu, cu zvonuri despre caracteristicile și prețul Playstation VR 2. Pentru a afla ce Sony chiar are în minte, tot ce mai rămâne este să aștepți comunicările din colosul de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *