Poarta șase: Trucuri Cyber ​​Persona: Sfaturi și ghid pentru învingerea tuturor dușmanilor

În articolul de astăzi, vom împărtăși cu voi toți cei de la Gate Six: sfaturi și trucuri Cyber ​​Persona pentru a vă ajuta să învingi toți dușmanii care v-ar putea veni și să vă arătați cum vă descurcați în mod corespunzător cu cei enervanți!

Acest joc mi se pare o variantă futuristă, mai neon, a Final Fantasy, combinată cu altceva la care nu mă pot gândi chiar acum. În orice caz, este foarte rapid, are o grafică foarte drăguță și, în general, un sistem de luptă bun.

Deci, sunteți gata să aflați totul despre Gate Six: Cyber ​​Persona și despre toate Gate Six: sfaturi și trucuri Cyber ​​Persona că avem? Atunci să nu pierdem încă o secundă și să ne scufundăm chiar în ele!

Începeți să lucrați la Main Quest

Principala căutare a jocului ar trebui să fie primul tău pas. Puteți începe să finalizați misiunile pentru a deveni mai puternic încet și, de asemenea, să câștigați o mulțime de EXP în timp ce deblocați funcțiile jocului.

Este ceea ce am considerat că este cel mai util mod de a nivela și de a menține o sursă constantă de jaf. Ori de câte ori parcurgeți câteva quest-uri, veți primi diverse articole în monedă pe care le puteți utiliza pentru a chema noi unități în joc.

Completați mai întâi Căutarea tutorialului

Tutorial Quest are un număr de 23 de sarcini care vă vor răsplăti cu o mulțime de lucruri, în timp ce vă vor arăta cum să manevrați în jurul jocului. Este foarte ușor să începeți să completați aceste căutări, deoarece puteți vedea sarcina în interfața principală din partea stângă.

Acolo, în fila Tutorial, veți avea aceste quest-uri explicate și cu un buton „Du-te” gata să vă trimită în drum spre finalizarea sarcinii. Lângă fila Tutorial, veți avea celelalte căutări din fila Listă de căutări.

Acolo, după ce ați finalizat etapa principală de căutare 5-4, veți putea înregistra noi căutări și continuați să progresați. În opinia mea, dacă încercați mai întâi să faceți Căutările tutoriale și să încercați să progresați până la 5-4, este cel mai sigur mod de a avea misiuni în mod constant și de a vă ridica relativ rapid (depinde de puterea unităților dvs. acum).

Utilizați Diamonds pentru a chema noi unități

În opinia mea, acesta este cel mai bun mod de a-ți petrece diamantele câștigate cu greu dacă ești un jucător f2p. Dacă sunteți un jucător premium, desigur, sunteți liber să vă cheltuiți banii pe ceea ce doriți vreodată, dar chiar și pentru asta aș avea câteva recomandări.

Dar acum înapoi la convocare – Când vă aflați în interfața principală, după ștergerea etapei 1-3 (faceți cum se solicită căutările) veți debloca funcția „Invocare” care vă va permite să achiziționați noi unități pentru echipa dvs.

Tot ce trebuie să faceți pentru a obține noi unități este să apăsați pe fila „Convocare” și apoi să accesați opțiunea numită „Învocare unitate”, care vă va afișa două opțiuni posibile: „Unitate de invocare 1” și „Invocare 10 unități”.

Prima opțiune costă 90 de diamante, în timp ce cea de-a doua este de 900 de diamante, dar vă va garanta o unitate de 3 * sau mai mare, ceea ce vizați practic. Vă sugerez să încercați tot posibilul să economisiți 900 de diamante și să faceți „Invocați 10 unități”, deoarece va fi un atu mare pentru echipa dvs.

Convocați în fiecare zi o dată gratuit!

În fiecare zi, veți putea efectua 1 chemare gratuit: „Unitatea de citare 1” va fi resetată la fiecare 24 de ore (de la ultima achiziție) și este gratuită. Are șansa să vă ofere 3 * unități sau o versiune mai mare, așa că vă sugerez cu siguranță că, chiar dacă nu doriți să jucați jocul în acea zi, trebuie să vă autentificați cel puțin pentru a solicita acest lucru.

Făcând acest lucru, puteți obține chiar și o unitate super puternică în timp ce nu sunteți jucat activ, astfel încât data viitoare când vă conectați pentru a juca, o puteți avea gata. Un alt lucru pe care vă sugerez să îl faceți dacă faceți acest lucru (conectarea doar pentru convocarea gratuită) este, de asemenea solicitați recompense gratuite zilnice!

Dacă recompensele dvs. zilnice nu apar imediat ce vă conectați, le puteți găsi în colțul din dreapta sus al ecranului principal, în meniul cu 3 linii. Atingeți asta și veți vedea opțiunea „Toate recompensele” acolo. Asigurați-vă că verificați acest lucru și revendicați toate recompensele pe care le puteți face în fiecare zi.

Upgrade-ți unitățile ori de câte ori poți

Puteți, de asemenea, să actualizați unitățile pe care le-ați obținut, accesând fila „Unit” din interfața principală și selectând cele mai bune unități cu care vă jucați mai ales. După ce ați selectat unitatea pe care doriți să o actualizați, în partea dreaptă veți vedea butonul „Level Up”. Atingeți asta și selectați eroii și unitățile pe care doriți să le utilizați ca EXP (sau feed) pentru unitățile dvs. principale.

Dacă nu sunteți sigur pe care să le alegeți, puteți să selectați „Auto Select” sau să le selectați manual. Vă sugerez să puneți acolo unitățile 2 * și 1 * care nu vor ajunge niciodată să vadă lumina zilei pe câmpul de luptă!

Pentru a-ți actualiza eroii, poți, de asemenea, să îți îmbunătățești afinitatea (lumină, întuneric, apă, foc sau vânt). Acest lucru va necesita pietre speciale pentru respectiva afinitate, pe care le puteți colecta eliminând unitățile acelui element, de la Contracte sau accesând Sala respectivă a acelui element.

De asemenea, puteți clasifica eroii dvs. (adăugați stele la ei). Ei necesită 3 din aceeași unitate de stele pentru a fi actualizate la următoarea stea. Deci, de exemplu, dacă aveți una 2 * Red Hair Rex și doriți să-l faceți 3 *, veți avea nevoie de trei unități 2 * Red Hair Rex. Rețineți acest lucru, astfel încât să nu demontați sau să folosiți ca hrană eroii pe care doriți să-i actualizați!

Luptă împotriva dușmanilor pe calea cea bună!

Acum permiteți-mi să vă povestesc puțin despre Gate Six: luptele Cyber ​​Persona și vă ofer câteva sfaturi și trucuri de luptă, astfel încât să nu vă pierdeți ori de câte ori întâlniți noi inamici sau instanțe.

– Editați formația dvs. înainte de începerea bătăliei! Acest lucru este foarte important, deoarece poate duce la o victorie sau la o pierdere din partea ta! Puteți face acest lucru apăsând pe butonul „Editare formare” înainte de luptă.

– Așezați-vă unitățile rezervoare în față! Linia frontală este întotdeauna cea pe care inamicii vor ataca mai întâi. Asigurați-vă că amplasați acolo cele mai multe unități defensive, și nu dealerii de daune. Agenții de daune ar trebui să se afle în spate, deoarece nu au statistici atât de mari de apărare și pot muri cu o lovitură.

– Ori de câte ori ați format o compoziție bună a unității, puteți conecta abilitățile lor apăsând pe butonul „Link Skill”. Deoarece fiecare unitate are o abilitate de legătură unică și, făcând acest lucru, se pot urmări reciproc (ca într-un joc de „etichetă”) pentru a ataca inamicii într-o succesiune de atacuri.

– Puteți avea maxim 5 unități desfășurate, plus un atacant.

– Fiecare etapă are un aspect unic și depinde de tine unde vrei să te îndrepți mai departe. Puteți alege propria cale din rutele disponibile, astfel încât, în funcție de calea pe care o alegeți, veți câștiga diferite recompense.

– Întotdeauna trebuie să încercați să mergeți pentru cel puțin 3 probe care există în fiecare etapă, astfel încât să vă puteți spori recompensele obținute. Ar trebui să vă amintiți despre câteva etape, așa că permiteți-mi să vă descriu mai jos!

– În opinia mea, ar trebui să încercați pe cât posibil să mergeți pentru diferitele domenii pe care le vedeți, păstrând încă un HP sănătos. Acest lucru va crește recompensele pe care le obțineți!

Aflați care sunt obiectul de luptă și ce le dau!

Aici îți voi povesti totul despre obiectele pe care le poți obține de pe diverse plăci în timpul modului de luptă. Dacă sunteți încă confuz în acest sens, puteți menține această pagină deschisă atunci când vă luptați, astfel încât să puteți citi rapid puțin despre fiecare dintre ele!

– Obiect de aprovizionare: acesta este un element aleatoriu care vă ajută fie să vindece un aliat, să reînvie un aliat mort sau să ucidă instantaneu monștri.

– Obiect NPC: Acesta va genera un NPC aleatoriu care poate fi fie prietenos sau va încerca să vă atace. (este întâmplător)

– Obiect fizic: Acest lucru vă va oferi la întâmplare o condiție sau un articol.

– Obiect de capcană: aceasta este o capcană și puteți încerca să o dezarmați cheltuind unele resurse, dar dacă nu reușiți, veți suferi unele daune.

– Obiectul bombei: această bombă va exploda după ceva timp și, dacă nu ați terminat etapa între timp, v-ar putea suferi unele daune.

– Monster Spawner: Aici monștrii vor începe să depășească după câteva rotații.

Vă sugerăm să nu încercați să mergeți la Capcane dacă nu sunteți sigur că echipa dvs. poate trata unele daune, deoarece nu merită riscul. Dimpotrivă, încercați întotdeauna să mergeți pentru obiecte de furnizare! Acest lucru este foarte util indiferent de rezultat!

Acestea ar fi toate sfaturile noastre de la Gate Six: Cyber ​​Persona pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi de joc mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *